Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza zničila Staňkov


Branky


30

Staňkov zažil v minulém zápase zmrtvýchvstání ve druhém poločasu a vypadalo to, že by to mohl tým nakopnout k následně lepším výsledkům. Ale Horní Bříza je doma silná. Soupeři umožnila dýchat prvních 30 minut a následně dominovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během 15 minut rozhodly

Staňkovští se chtěli tentokrát do utkání dostat už prvních minutách, ale bezchybná defenzivní práce domácích jim to nedovolila. Zhruba půl hodiny probíhal fotbal na obě strany, až udeřili domácí. Do přestávky se dokázali třikrát prosadit a to bylo po minulém zápase Staňkova ve Stříbře, kde prohrával 4:0, další rána pod pás. Mezi domácí střelce se zapsal jako první Josef Mašek a následně dvakrát Adam Kellich.

Staňkov dostal kanára

Jízda domácích pokračovala i nadále, jen z počátku druhého dějství opět nechali vyniknout hosty. Jelikož se pokusy Váchala neshledaly s úspěchem, rozjela se zase domácí mašina. Postupně vstřelili branky Jakub Kraček a kapitán domácích, Jan Paukner. V závěru na konečných 6:0 střílela ještě střídající petřínská posila Břízy, Tadeáš Koudele.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér domácích: Chtěli jsme do utkání dobře vstoupit , což se nám nepovedlo a zhruba 25 minut jsme tahali za kratší konec. Potom jsme se osmělili a do konce poločasu, po dobrém napadání, dali soupeři tři branky. Výsledek poločasu byl ale pro hosty velmi krutý. Druhý poločas jsme začali obrovskou chybou ve středu hřiště a soupeř nevyužil svoji jedinou, opravdu 100% šanci a od té doby jsme na hřišti dominovali. Přidali jsme čtvrtý gól a pak dva další a do konce zápasu jsme mohli nastřílet ještě více branek. Jinak jsme podali z celkového pohledu průměrný výkon.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Je vidět že je pro nás KP pořád škola. Začátek tentokráte docela slušný i se šancemi, ale pak dostaneme tři branky během čtvrt hodiny a je po zápase. Ještě jsme mohli Váchalem snížit ve dvou situacích ale bohužel... Poté Bříza jasně dominovala.



Sestavy


SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] (73. P. Chocholatý [-] ) , J. Kraček [-] , T. Do [-] (53. T. Koudele [-] ) , M. Trojanec [-] (78. M. Kouřil [-] ) , A. Kellich [-] , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Pergl [-] , O. Rusnak [-] , P. Váchal [-] , P. Gust [-] , D. Drudík [-] (75. V. Kukla [-] ) , T. Pitipáč [-] (60. J. Vrba [-] ) , V. Mifek [-] (69. V. Voves [-] ) , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-]

ŽK: 12. P. Gust , 67. D. Drudík .
Hráči zápasu: A. Kellich .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Bína Roman - JAKŠ Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Všude čtu, že Bříza má dobrý tým a bude hrát vysoko. Tady nejde jinak, než 1. Jestli bude chtít Staňkov více promlouvat do dění v soutěži, než v loňské sezóně, čekají ho v tomto ohledu zajímavější a důležitější utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích