0:2
(0:1)
33. J. Mašek (p.)
90. A. Kellich
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza přidala pojistku až v závěru


Branky


33. J. Mašek (p.) , 90. A. Kellich
26

Hosté byli po celý zápas lepší, ač vedli do samotného závěru pouze díky penaltě. Domácí držel nad vodou dobře chytající Dolejš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolní Hřebíkův zákrok znamenal vedení soupeře po celý zápas

Horní Bříza před novou sezónou posílila. Z plzeňského Petřína jí přišli vypomoci Tadeáš KoudeleLeonid Gavrylovskyy, ze Sportovní školy Plzeň Marek Polák a z divizního Mýta brankář Miroslav Zach. A hned tři z těchto mladých posil byli v základní sestavě severoplzeňského týmu, který chce jistě navázat na boje o první příčku soutěže. A dokazoval to od prvních minut. Domácí byli většinu zápasu v útočném sevření Břízy, ale těm se nedařilo zakončení. A tak jim stříbrským kapitánem, Radkem Hřebíkem, nabídnutá penalta za nedovolený zákrok v pokutovém území přišla vhod. Penaltu bezpečně proměnil Josef Mašek. Do poločasu se obraz hry nijak nezměnil.

Dolejš držel naděje Stříbra až do samotného závěru

Průběh druhého poločasu se nikterak neměnil od prvního. Stříbrští občas pohrozili rychlým přechodem do útoku, případně několika pěkně vytvořenými šancemi, ale žádné bez výsledku. A to byla škoda, jelikož naděje na srovnání stavu držela jejich obrana v čele s brankářem Dolejšem, kterému zápas celkem vyšel. Ale když se domácím srovnat stav nepodařilo, přišla v 91. minutě poslední tečka od střídajícího Adama Kellicha, který na závěr protrhl smůlu Horní Břízy v zakončení a potvrdil tak dominanci jeho týmu v celém zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Bříza byla od první minuty lepší ve všech směrech a zaslouženě vyhrála. Nám to vůbec nelepilo a můžeme děkovat gólmanovi Dolejšovi, který chytil ještě 4 tutovky. Je třeba si vyříkat chyby a připravit se na další zápas.

SK Horní Bříza
Leonid Gavrilovskyy: Celý zápas jsme byli lepší, jak rychlostně, tak i s míčem. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale ty jsme bohužel neproměnili. Rozdíl mohl být větší. Snad nám to v jiných zápasech bude lépe mířit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - L. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Stehlík [-] , R. Skopový [-] (62. T. Bůžek [-] ) , G. Lanfranchi [-] , J. Korynta [-] , A. Kohut [-] (90. O. Pavlas [-] ) , T. Vejvoda [-] , D. Tůma [-] (28. O. Kertis [-] ) , R. Hřebík [-]

SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] , J. Kraček [-] (71. A. Kellich [-] ) , T. Do [-] , L. Gavrylovskyy [-] (88. P. Voves [-] ) , M. Kouřil [-] , S. Rous [-] , T. Koudele [-] (78. Z. Netáhlo [-] ) , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-]

ŽK: 21. L. Čížek , 39. J. Korynta , 87. O. Kertis - 85. M. Zach .
Hráči zápasu: L. Dolejš - A. Kellich .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - PICEK Lukáš, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra hostů

Chtělo by se napsat “šlágr 1. kola”, Bříza vypadala v přípravě opět velmi dobře, Stříbro celkem překvapivě vyměnilo trenéra. Navíc tam úplně nepanuje spokojenost s přípravou a navíc se zranil špílmachr Dyk, to vše bude pro úvod soutěže hrát ve prospěch Břízy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích