0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj mezi Rapidem a Nýrskem rozhodla jediná branka


Branky


26

Hřiště před zápase krásně pokropil déšť, tedy panovalo zde ideální fotbalové počasí, ve kterém měla proběhnout vyrovnaná bitva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Anglické pravidlo - 3 rohy a gól? Zde nic takového neplatilo

Rapid byl v úvodu aktivnější. Pěknou akci Roubala zakončil Salvét vedle branky. Postupně se osmělilo i Nýrsko, které si v prvním poločase vypracovalo až 10 rohových kopů, ale z nikterak nebezpečných rozehrávek nic nebylo. Zápas byl od začátku převážně bojem o střed hřiště. Velkou šanci Nýrska zahodil Varga, který bohužel pro hosty pálil vedle. Jelikož první poločas přidal do statistik pouze žlutou kartu pro domácího kapitána Harmadyho, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Vyrovnaný zápas rozhodl Lužný

Druhá půle byla probíhala od začátku podobně. Až v 60. minutě se měnilo skóre. To se do vápna dostal nýrský Jakub Lužný, který napřáhl a nekompromisní střelou do šibenice nedal domácímu Liškovi žádnou šanci. Zřejmě strach o výsledek však udělal z Nýrska statické mužstvo, které se nedostávalo na polovinu soupeře, k držení balónu a převážně tak bránil tento hubený náskok. Zato Rapid se hnal za vyrovnáním. Dvě velké šance měl domácí Roubal, ale hlavou a nakonec ani nohou úspěšný nebyl. Hostům se při útočných akcích domácích otevírala okénka do protiútoku, kterých se snažili využít. Avšak i zde střelci ztroskotali, když pokusy Výtiska Vargy pokryl domácí brankář. 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka - hráč domácích: Všichni se asi těšili, až soutěžní zápasy zase začnou. Stejně jsme na tom byli i my. Ukázalo se, že jsme kvalitně potrénovali a Nýrsku jsme byli rovnocenným soupeřem. Byl to takový typicky remízový zápas, který však remízou neskončil. Pro nás strašná škoda, o první body tak budeme muset zabojovat za týden v Tlumačově.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György - kapitán hostů: Jsme moc rádi za 3 body. I když si uvědomujeme, že náš výkon nebyl zdaleka optimální, jsme s body spokojení. Příště od nás čekám více chuti a elánu do hry. Snad nás k tomu vyhecuje domácí prostředí.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - T. Roubal [-] , M. Maur [-] (70. J. Ledvina [-] ) , J. Harmady [-] , P. Salvét [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (85. P. Korelus [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Buček [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] (72. M. Kužma [-] ) , I. György [-] (75. O. Kadlec [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , I. Varga [-] (90. D. Šnour [-] ) , J. Kopřiva [-] , P. Výtisk [-] (90. F. Irlbek [-] )

ŽK: 40. J. Harmady , 83. J. Šindelář - 58. T. György , 65. I. Varga , 72. J. Kopřiva , 84. J. Lužný . ČK: 87. J. Šindelář .
Hráči zápasu: J. Lužný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČAN Jan - KŘÍŽ Lukáš, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: remíza

Věřím, že zůstanou 2 body doma po penaltách, na které je mladý gólman Liška specialista. Nýrsko je vždy tvrdý oříšek, spousta fotbalistů v čele s kapitánem Györgym. Bohužel se asi nestihnu dát do soboty do kupy, a tak budu držet klukům palce jen z lavičky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích