Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov v prvním zápase sezony využil výhody domácí půdy a zvítězil


Branky


0

V prvním kole nové sezony zavítal na hřiště Staňkova tým Postřekova. Domácí zvládli těžký závěr a ve vyrovnaném utkání získali 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí penaltu proměnili, hosté nikoliv

Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný, ale již v 5. minutě se měnilo skóre. Střelecký účet letošní sezóny si otevřel útočník domácích Jakub Hruška, když proměnil pokutový kop. Po obdrženém gólu hosté převzali otěže zápasu a jejich tlak vyústil v chybu domácích v pokutovém území a následný faul. Nařízenou penaltu ovšem neproměnil Petr Steinberger. To ale hosty nijak nepoložilo a pokračovali v tlaku. Právě Steinberger chtěl odčinit předchozí záváhání, potáhl míč po lajně a snažil se odcentrovat, jeho centr srazil domácí hráč za obranu, kde se ho pohotově ujal Jiří Závodný, dostal se s míčem do vápna a přesnou střelou levou nohou poslal míč k tyči a nedal brankaři Marcelovi žádnou šanci. Domácí se ovšem dokázali oklepat a udeřili po standartní situaci. Centrovaný míč si v pokutovém území našel kdo jiný než Jakub Hruška a krásnou střelou z voleje rozradostnil domácí diváky. Do konce prvního poločasu už se nic neudálo, do kabin se tedy šlo za stavu 2:1.

V dramatickém závěru byli šťastnější hráči Staňkova

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, vypracovali si i řadu šancí, které ovšem neproměnili. V 68. minutě přišel trest v podobě vyrovnání. Střelou zpoza velkého vápna rozvlnil síť opět aktivní Závodný. Fotbalisty Postřekova tento gól nabudil a dokázali domácí tým zatlačit. Nedokázali ovšem tento tlak přetavit ve vedoucí gól a tak z ojedinělého protiútoku udeřili domácí. Běžela 80. minuta, když se útočník Václav Voves s míčem dostal přes několik hráčů až do pokutového území, kde byl následně faulován. Přes protesty hostí rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu proměnil František Dolejš. V závěru domácí tým bránil jednobrankové vedení a v 90. minutě udeřil opět z protiútoku. Po centru Tomáše Výruta se prosadil střídající René Čonka a stanovil konečné skóre 4:2. Staňkov tedy po dramatickém duelu zvítězil a může se radovat z povedeného startu.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: První půle byla vyrovnaná, Hruška vstřelil krásný gól. V druhé půli jsme byli trochu v křeči, hosté nás zatlačili, ale z protiútoků jsme dokázali rozhodnout

TJ Sokol Postřekov
Jiří Steinberger: Soupeře jsme tlačili, bohužel jsme měli smůlu, že jsme neproměnili šance. Penalta na 3:2 byla podle mého názoru sporná, ale na to se nemůžeme vymlouvat.



Sestavy


FK Staňkov
T. Marcel [-] - J. Hruška [-] , V. Voves [-] , T. Výrut [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , V. Záhoř [-] (79. R. Čonka [-] ) , P. Bláha [-] , P. Štverka [-] (77. M. Gruber [-] ) , F. Dolejš [-] , L. Zahoř [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Cibulka [-] (77. T. Ledvina [-] ) , L. Ledvina [-] (85. A. Pareský [-] ) , V. Královec [-] , J. Němec [-] - P. Steinberger [-] , D. Karlík [-] (46. D. Steinberger [-] ) , J. Závodný [-] (90. M. Gibfried [-] ) , K. Kuželka [-] , D. Vavřík [-] - F. Kreuz [-] (65. J. Buček [-] ) -

ŽK: 73. V. Záhoř , 83. F. Dolejš - 35. V. Královec , 57. F. Kreuz , 62. M. Cibulka , 65. P. Steinberger , 85. J. Němec .
Hráči zápasu: V. Voves - J. Závodný .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - RUBÁŠ Jaroslav, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.