2:3p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice dobyly Kralovice v penaltách! +FOTO


Branky


0

Souboj dvou týmů, které v minulém ročníku 1A.třídy nefigurovaly, vyzněl lépe pro hosty z Plzně. V zájímavém utkání, ve kterém padly všechny čtyři branky během sedmi minut, nakonec pro sebe uzmuly Černice v penaltovém rozstřelu, když jim stačilo proměnit pouze tři pokutové kopy. Nopak domácí zcela selhali a padli 0:3, celkově pak 2:3.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří do soutěže narozdíl od svého soupeře postoupili a plní elánu a odhodlání tlačí loňského účastníka krajského přeboru. Ten naopak nikam ve velkém vedru nespěchá, na svou příležitost čeká při pozvolných útocích a kombinační hře. První velkou šanci zápasu si na své konto připsal po necelých deseti minutách hry Volín, ale první rána kapitána síť nerozvlnila. Pumelici z dobrých dvaceti metrů, která mířila do horního růžku, totiž dokázal Daněk konečky prstů vytěsnit mimo tři tyče. Gólman Černic se vytáhl i za nedlouho poté, když zpoza vápna pálil Řenč a dorážel v jasné příležitosti Purkar. Následně se osmělili hosté. Nejprve však po rohu hlavičkou nezamířili přesně, následně se vytáhl Bordurka, když po centru z pravé strany zakončoval trestuhodně nepokrytý Laibl. Sudí Petržílka ještě nastavit v úvodní dějství dvě minuty nad rámec klasické hrací doby, ale skórem již žádný z týmů pohnout nedokázal a diváci se tak o přestávce mohli pouze dohadovat, jak vyrovnané utkání dopadne. 

 

 

Diváci, kteří se ať již z jakéhokoliv důvodu pozdě vrátili z občerstvení, prošvihli první gól sezóny svého týmu. Nádraský totiž ztratil na beku balón, toho se zmocnil Purkar, který kulatý nesmysl potáhl až k brankové čáře. Odtud zkušeně očkem pohlédl kolem sebe a našel na zadní tyči zpětnou přihrávkou přesně kopačku Martina Řenče, který již neměl problém dopravit míč na místo určení. Jenže radost Kralovicím vydržela sotva dvě minuty. Hosté zahrávali roh na přední tyč, kde naskakovali rovnou tři Plzeňáci, z nichž se podařilo hlavou srovnat Radku Nádraskému. Prodloužil hlavou balón mimo dosah domácího Bodurky a  odčinil tak svou předešlou chybu. Za dalších necelých deset minut bylo s domácími ještě hůře. K volnému přímému kopu se totiž postavil matador Petr Stoilov, hráč se zkušenostmi z Německa. Precizní ranou otřenou o břevno nedal Bodurkovi příliš šancí zasáhnout a otočil vývoj utkání ve prospěch svého celku. Ovšem ani Černice vedení dlouho neudržely. Prakticky ihned po rozehrání vyslal do sóla Koudele Martina Řenče, jenž dobře provedeným lobem srovnal stav napínavého utkání. Do jeho konce ještě zbývalo dosti času a oba celky ho využily k obrovské příležitosti na rozhodnutí. Lavička i Táborský se řítili sami na brankáře, ovšem ti potvrdili dnešní výborné výkony a podrželi svá mužstva. Poslední šanci zvrátit vývoj utkání měli domácí, obránce Ježek zatáhl balon po levé straně a zpětnou přihrávkou našel na hranici penalty Koču, kterému ve třetí brance zábránil skluzem hostující Nádrasky. Diváci se po tomto zákroku dožadovali penalty, ale rozhodčí vyhnodnotil kontakt míče s rukou Nadraského jako nepenaltový. Vše tak měly rozhodnout až pokutové kopy.

 

Penalty započali domácí, ovšem Daněk Koudelovu stranu vystihl a chytá. Naopak hostující Stoilov bezpečně proměňuje a jeho celek je ihned od začátku v trháku. Navíc Kralovice selžou i podruhé, když Lavička vůbec netrefuje zařízení. To Mur nic nevymýšlí a prosazuje se ranou doprostřed brány. Zmar domácích dokonala třetí série, ve které Volín opět ani netrefuje bránu a vítězství Černic podtrhuje gólman Zdeněk Daněk.    

 
Vyjádření Petra Stoilova, nejlepšího hráče hostí: "Nyní je v hostujícím týmu pohoda, když máme dva body. Ale bylo to hrozně těžké, navíc v tom počasí. Domácí v první půli byli bělavější, přehrávali nás, měli více šancí. Padly čtyři rychlé branky, ovšem vítěze neurčily. My ještě mohli v závěru rozhodnout, ale jeden náš nejmenovaný rychlonohý útočník neproměnil největší šanci zápasu (smích) a tím rozhodl o remíze. "



Foto: Michaela Bihariová

               

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Havlíček Petr (TJ Sokol Kralovice): „Šli jsme trochu do neznáma. Neznali jsme soupeře, neznáme vlastně ani hráče tady v té soutěži. Trochu jsme tak čekali, co se stane. Průběh utkání, jako vlastně celý zápas, byl vyrovnaný a jsme za první bod a remízu rádi.“

TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk st. (Sokol Černice): „V prvním poločase byl soupeř plný elánu, šance byly na obou stranách, přesto se hrálo bez branek. Ve druhé půli jsme vedli, soupeř mi přišel, že nějak odešel, ale i tak po naší hrubé chybě v obraně jsme je nechali vyrovnat a zápas se pouze dohrál.“



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] , J. Purkar [-] (62. P. Koča [-] ) , J. Mareš [-] (46. P. Bulín [-] ) , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , T. Běhounek [-] , V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , J. Koudele [-] , D. Hyneš [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - R. Nádraský [-] , J. Bystřický [-] - M. Mur [-] , V. Hasenöhrl [-] (58. J. Šašek [-] ) , J. Müller [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , M. Seman [-] , L. Nohava [-] (66. L. Táborský [-] ) , R. Kozák [-] - M. Laibl [-] , P. Stoilov [-]

ŽK: 72. J. Lavička - 31. V. Hasenöhrl , 42. R. Nádraský , 42. M. Laibl , 66. M. Mur .
Hráči zápasu: M. Řenč - P. Stoilov .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petržilka Jiří - ŘÍHA Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.