Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Určic doma prohrálo


Branky


0

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 3. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním béčkem a jedenáctkou Dobromilic. Nechci malovat čerta na zeď, ale je docela možné, že to bude i na delší dobu poslední odehrané mistrovské utkání. Situace kolem korona viru se totiž neustále mění k horšímu, a tak lze očekávat další zpřísnění podmínek. Momentálně platí, že se na utkání může přijít podívat maximálně 50 diváků a ti co by se do tohoto limitu nevešli se mohou dívat přes plot. V prvním poločase hrálo Béčko s podporou silného větru v zádech, ale nebylo jim to nic platné. Hned ve 2. minutě vystřelil z hranice velkého vápna hostující Selucký a hosté vedli - 0:1. Na tuto branku ještě dokázali domácí úspěšně zareagovat. Vodák si naběhl za obranu, běžel nikým neatakovaný proti brankáři hostí a vyrovnal stav utkání na 1:1. Chvíli na to však dokázali jít po dvou slepených gólech z kopačky Neděli do dvoubrankového vedení hosté. Zlom ve prospěch domácích mohlo přinést vyloučení Blumensteina, který v rozpětí několika minut viděl 2x žlutou kartu a v 35. minutě musel předčasně odejít do sprch. Chvíli na to se dostali hráči Určic do přečíslení, Vodák se se zakončením neunáhlil a po kličce zakončoval do prázdné branky- 2:3. Poslední gól prvního poločasu vstřelil  Neděla a hosté opět vedli o dvě branky. 

Hosté si vedení pohlídali

Že našim hráčům odešla forma dokumentuje situace z 50. minutě, kdy Štěpánek z úhlu poslal přihrávku na zadná tyč, kde se nacházel Sosík a ten se ze tří metrů nedokázal trefit do odkryté branky. V 57. minutě vypálil prudkou střelu Richter, míč proletěl brankáři nad roztaženýma rukama a skončila v síti. V 68. minutě si pohrál Rochla s brankářem jako kočka s myší, pohonil jej s míčem na kopačkách po velkém vápně a pak zakončil do odkryté branky - 2:6. V dalším průběhu hry se hosté, podporováni větrem, soustředili na udržení výsledku což se jim bez větších potíží podařilo.  



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - P. Mlčoch [-] , F. Handl [-] , M. Mlčoch [-] , M. Pospíšil [-] , L. Nakládal [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , P. Vodák [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

FC Dobromilice
L. Nosek [-] - T. Neděla [-] , J. Kratochvíl [-] , Z. Nosek [-] , J. Václavík [-] , P. Fialka [-] , D. Selucký [-] , R. Šoc [-] , M. Rochla [-] , J. Špaček [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 44. P. Vodák - 29. Z. Blumenstein , 71. J. Václavík . ČK: 36. Z. Blumenstein .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MAJER Pavel - MLČOCH Přemysl (N), ŽÁČEK Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.