3:4p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bonusový bod pro hosty z Nezamyslic


Branky


10. R. Štěpánek , 11. P. Vodák , 41. P. Vodák (p.) - 8. Z. Špička , 20. J. Frgál , 62. M. Musil
1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 6. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 5. kola okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Haná Nezamyslice. V úvodu utkání bylo na kopačkách domácích hráčů příliš nepřesností. A tak již v 8. minutě skončil po rohovém kopu míč z kopačky Špičky v určické síti - 0:1. Jenže Béčko dokázalo během dvou minut otočit skóre ve svůj prospěch. Nejprve se prosadil přes obránce a brankáře Štěpánek a zakončoval do prázdné branky. Ihned z následujícího útoku se uvolnil Vodák a vystřelil k tyči - 2:1. Ve 20. minutě po trestném kopu se hlavou trefil ke vzdálenější tyči Frgál a bylo vyrovnáno. Brankář sice na míč rukou dosáhl, ale ten i přesto skončil v naší síti - 2:2. V 33. minutě mohly jít Nezamyslice do vedení, kdy Moler v nadějné pozici zamíři Pánu Bohu do oknen. Chvíli na to vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Bureš. Jeho střela se od břevna odrazila do zámezí. V závěru poločasu byl ve velkém vápně faulován Štěpánek a domácí kopali penáltu. Jejim exekutorem byl kapitán Vodák a nedal brankáři šanci - 3:2. 

Hosté po pauze vyrovnali

Po změně stran mohl vedení Určic zvýšit Štěpánek, který u brankové čáry doběhl odražený míč, snažil se dostat do výhodnější pozici ovšem gólman se vrátil do branky a následující střelu zneškodnil. I nadále to byli domácí hráči, kteří neúnavně ohrožovali branku Nezamyslic. Jenže byli to hosté, kteří po hodině hry dokázali po střele kapitána Musila vyrovnat stav utkání na 3:3. V 80. minutě se vyznamenal brankář hostí Dvořák. V průběhu několika vteřin čelil hned třem střelám, ale ani jednu za svá záda nepustil.

Hosté berou bonusový bod

Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího svítil na ukazately skóre výsledek 3:3 a na řadu přišla střela ze značky pokutového kopu. Vzhledem k tomu, že v této činnosti byli úspěšnější hostující hráči, odvezli si z Určic 2 body.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - R. Štěpánek [-] , M. Bureš [-] , L. Nakládal [-] , K. Plišťák [-] , J. Antoníček [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , J. Kadlec [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

Haná Nezamyslice
L. Dvořák [-] - M. Musil [-] , R. Návrat [-] , P. Stejkora [-] , J. Přikryl [-] , D. Hájek [-] , K. Oulehla [-] , J. Frgál [-] , M. Flajzar [-] , M. Frgál [-] , A. Otáhal [-]

ŽK: 23. M. Grulich , 74. M. Bureš - 69. M. Machálek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LIZNA Oldřich - PROTIVÁNEK Zdeněk, MLČOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů