4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství Horažďovic odnesl Nepomuk


Branky


0

Nováček soutěže si pořádně vyšlápl na před rokem pátý tým soutěže. Hattrickem se navíc blýskl Forman. Domácí tak mají aktuálně čtyři body, hosté o jeden méně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel dvou týmů, které se krčely spíše ve spodních patrech tabulky, bylo od úvodního hvizdu hlavní sudí Šauflové vyrovnané. Domácí po třech kolech čekaly na první výhru, hosté se naopak zatím marně snaží navázat na výkony z loňské sezóny. Úvodní poločas nakonec přinesl jedinou branku. Ku radosti téměř dvou stovek fanoušků, kteří si našli v nedělní podvečer cestu přímo na stadion, se prosadil domácí Jan Boček. Od postranní čáry přišla přihrávka za hostující obranu a horažďovický hráč si tváří v tvář Barochovi poradil. Nováček v soutěži tak podruhé za poslední pět duelů o poločase vedl a fanoušci tak byli netrpěliví, jestli konečně uvidí vítězství.

 

Jenže jejich plánům dal pořádnou trhlinu ve druhém poločase Tomáš Voráček, který se parádně trefil z volného přímého kopu. Domácí se však nezalekli a po necelých třech minutách si vzali své vedení zpět. Do vápna Nepomuka přilétl centr, který hlavou poslal do sítě mimo dosah brankáře Michael Forman. Za dalších sedm minut bylo v Horažďovicích ještě veseleji. Stejný hráč totiž postupoval ze strany sám na Barocha, který jeho pokus sice vyrazil, ale po chvilce se k domácímu útočníkovi balón vrátil a tentokráte z toho byl již pohodlný náskok. Definitivní pojistku přidal, a během čtrnácti minut tak hattrick zkompletoval, stejný hráč po situaci dvou na jednoho. Tu využil Forman naznačením přihrávky na spoluhráče a ve chvíli, kdy gólman udělal úkrok za možnou přihrávku, přišla překvapivá rána na bližší tyč. Domácí se tak mohou radovat z první letošní výhry, naopak hosté jsou spolu s Černicemi na samotném dně průběžné tabulky.

       

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš (FK Horažďovice): „Viděli jsme bojovné utkání. Čekali jsme, že hra bude tvrdší, což se potvrdilo. Hráli jsme, co chceme – útočně. A to se nám dařilo.“

FK Nepomuk
Viktora Josef (FK Nepomuk): „Domácí zaslouženě vyhráli. Měli větší chuť do fotbalu, byli agresivnější a útočnější.“



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - V. Vrzal [-] (61. L. Zdichynec [-] ) , T. Greger [-] - J. Sova [-] , T. Jůda [-] , R. Květoň [-] , M. Greger [-] - M. Forman [-] , J. Nauš [-] , J. Boček [-] , J. Janouškovec [-] (61. M. Šašek [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Vosyka [-] , J. Rous [-] , V. Janoch [-] (40. J. Ticháček [-] ) , P. Kalabza [-] (46. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , L. Zajíc [-] , R. Rous [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 46. T. Jůda , 57. T. Greger , 68. M. Šašek - 34. M. Baran , 61. R. Rous .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šauflová Jana - HAVRÁNEK Martin, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.