0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice se k zakončení nedostaly, body veze domů Nýrsko + FOTO


Branky


8. J. Lužný (p.) , 82. L. Krásný
0

Nervózní první poločas a šance, které dokázal využít hostující celek a pokutový kop, tak by se dalo šesté kolo popsat z pohledu Horažďovic, které se doma k zakončení ani nedostaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněný pokutový kop poslal hosty do vedení

Nervózní a nepřesná první půle, tak vypadal začátek zápasu domácích Horažďovic, které přivítaly celek Nýrska. V osmé minutě se ale po faulu na Kalivodu postavil k pokutovému kopu Lužný a nemýlil se, čímž poslal hostující celek do vedení. Hra byla po zbytek půle vyrovnaná, na obou stranách byly patrné kvalitní výkony gólmanů. O půli se tak do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Krásný se ukázal jako střelec

Druhou půli zahájily aktivněji domácí Horažďovice, tady se ale vyznamenala obrana hostujícího celku. Nevyužité šance pak Nýrsko trestalo ve dvaaosmdesáté minutě, kdy Krásný odčinil všechny své předchozí neproměněné šance a projevil se jako střelec na pravém místě. Tím zajistil hostujícímu celku cenné body.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř: "První poločas byl nervózní na obou stranách. Soupeř pak dal gól z penalty. Nehráli jsme špatně, ale nedostávali jsme se k zakončení. Ve druhém poločasu jsme vystřídali, ale pořád chybělo to zakončení, soupeř pak navýšil na 2:0, když už jsme hráli na konci otevřeně."

FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda: "Vyhráli jsme 2:0 a myslím si, že zaslouženě. V poločase jsme vedli 1:0 po proměněném pokutovém kopu. Do poloviny byla hra vyrovnaná, domácí měli často míč, ale my jsme měli úspěšnou obranu. Ve druhé půli na nás na začátku domácí vlítli, tady zapracovala naše obrana. Jejich šance ale gólem neskončily, my pak dali v osmdesáté druhé minutě po brejkové akci Krásného."



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , V. Vrzal [-] , O. Stulík [-] - M. Šašek [-] (85. R. Kovář [-] ) , R. Květoň [-] , J. Sova [-] (46. J. Janouškovec [-] ) , T. Jůda [-] , M. Šafanda [-] , M. Greger [-] - M. Forman [-] -

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - Z. Cibulka [-] , L. Krásný [-] , T. Rubáš [-] (85. M. Trefanec [-] ) , T. Kohout [-] , A. Antonovics [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] (59. I. György [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , J. Lužný [-] , F. Kolář [-] (29. M. Bastl [-] )

ŽK: 40. M. Forman , 42. T. Greger - 32. L. Krásný .
Hráči zápasu: J. Rybár - L. Krásný .
Místo: Horažďovice. Počet diváků: 161. Rozhodčí: Pressl Václav - BÍNA Roman, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.