4:1
(2:0)
64. T. Babka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka uhájila domácí půdu


Branky


31. T. Forejt , 38. M. Primas , 74. J. Pekník , 90. M. Trnka - 64. T. Babka
0

V nedělním zápase se hráčům Košutky podařilo vybojovat vítězství na domácí půdě. Výborný výkon předvedl domácí brankář Frýdl, který poprvé chytal zápas 1.A třídy a nezklamal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka zahájila dvěma brankami v první půli

Košutka využila v šestém kole domácího prostředí a už do první půle vstoupila aktivněji. Nejprve se v první půli dostal v jedenatřicáté minutě k zakončení Tomáš Forejt a o sedm minut později hlavou navýšil Milan Primas. Už první půle byla velmi bojovná a hosté domácímu celku nic nedarovali a hráli velmi aktivní hru. O půli se do šaten odcházelo za stavu 2:0.

Domácí brankář se předvedl

Ve čtyřiašedesáté minutě druhé půle stáhl Mochtín náskok domácího celku po gólu Tomáše Babky. Následně ale nevyužil hostující celek šance vyrovnat a Košutka trestala. Ve čtyřiasedmdesáté minutě navýšil Jan Pekník a v závěru utkání, v minutě devadesáté, Martin Trnka. Skvělý výkon předvedl především brankář domácího celku, který odchytal svůj první zápas v 1.A třídě a domácí celek podržel.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek: "Bylo to hodně bojovné, hektické. Jsem rádi, že jsme vybojovali vítězství. Ve druhé půli jsme šli hodně do brejků, ale soupeře podržel gólman. Pochválil bych především brankáře, protože chytal první zápas v 1.A třídě a chytal neuvěřitelně."

TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Byli jsme lepší, soupeř nás potrestal za nevyužité šance. Pak jsme snížili na 2:1, nedali jsme penaltu a soupeř trestal z brejků. Zápas považuji za dost ovlivněný rozhodčím."



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Bureš [-] , P. Kerndl [-] , T. Pekník [-] (63. J. Novák [-] ) , M. Primas [-] (56. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] , P. Kalaš [-] (70. M. Trnka [-] ) , J. Stanka [-] (56. T. Zigmund [-] ) , T. Forejt [-] (76. J. Blažejovský [-] ) , L. Kovařík [-] , P. Arnošt [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - P. Staněk [-] , J. Štastný [-] (80. P. Zahálka [-] ) , J. Cihlář [-] - T. Babka [-] , Z. Smolík [-] , Z. Toman [-] - Z. Plánička [-] , J. Čeleda [-] (38. T. Dolejš [-] ) , J. Dolejš [-] - J. Flodr [-]

ŽK: 28. M. Primas , 61. D. Frýdl - 40. Z. Toman , 68. Z. Smolík .
Hráči zápasu: D. Frýdl - T. Babka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - DUDA Václav, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.