3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si domácí půdu pohlídala, Černice se dotáhnout nestačily + FOTO


Branky


0

Sedmé kolo přivedlo na půdu Žihle plzeňské Černice. Žihle si ale domácí prostředí pohlídala a soupeře poslala domů vítězným skóre 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle šla rychle do vedení

Domácí Žihle šla do vedení už v šesté minutě po zásluze Stanislava Peterky. Následně pak navýšil vedení domácího celku Lukáš Rázek, který uspěl v jedenadvacáté minutě. Tentýž hráč pak ještě v devětatřicáté minutě navýšil na 3:0. Do konce poločasu domácí celek soupeře k balonu téměř nepustil, obrana Černic v první půli do jisté míry selhala a na tempo domácího celku nestačila.

Černice ve druhé půli zabojovaly

Ve druhé půli o sobě dal vědět i soupeř z Černic. V šestapadesáté minutě stáhl náskok domácí Žihle Radek Kozák. Tempo se na obou stranách vyrovnalo a zápas byl více vyrovnaný než v první půli. O druhou branku, kterou se hostující celek domácím přiblížil, se ve dvaasedmdesáté minutě postaral Petr Stoilov. Během zápasu padla v devadesáté minutě za druhé napomenutí červená karta, kterou si vysloužil Jiří Masopust.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: „Bylo to jako přes kopírák to samé, co minulý týden. V první půli jsme soupeře nepustili, chodili jsme do rychlých protiútoků, obrana soupeře byla pomalejší. V druhé půli začal soupeř hrát to, co my, nakopával dlouhé balony, my jsme přestali kombinovat. Některá potrestání zákroků ale byla na pováženou, jejich obránce to hrál jako házenou, chytal, držel míč a první žlutou kartu dostal až koncem druhé půle.“

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: „Bylo to nahoru, dolů. Prohráli jsme v důsledku našich individuálních chyb. První poločas skončil 3:0, prohrávali jsme po našich chybách, na kterých se podepsali především brankář a stoper. Druhý poločas byl už vyrovnanější, snížili jsme na 3:1 a pak na 3:2.“



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - M. Vrána [-] (79. F. Půta [-] ) , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , R. Otcovský [-] (83. T. Linhart [-] ) , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - R. Kozák [-] , J. Bystřický [-] , P. Stoilov [-] , P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] (72. M. Chvojka [-] ) , L. Nohava [-] , L. Táborský [-] (84. J. Šašek [-] ) , R. Nádraský [-] , J. Nedvěd [-] , M. Seman [-] (79. V. Hasenöhrl [-] )

ŽK: 26. S. Peterka , 36. J. Masopust , 57. M. Tyr , 72. J. Bláha - 73. M. Seman , 76. J. Bystřický , 89. R. Nádraský . ČK: 90. J. Masopust .
Hráči zápasu: J. Bulín - P. Stoilov .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Volf Michal - MAROUŠEK Karel, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.