0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice porazily tým ze Šilheřovic a vyhouply se na 2. místo tabulky


Branky


1

Mužstvo ze Strahovic vyloupilo Šilheřovice a odváží si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl branku až v poslední minutě

Byly to právě Strahovice, které do zápasu vstupovali s mírnou rolí favorita a s myšlenkou, že nic jiného než výhra neexistuje. Mužstvo Šilheřovic ale nevstoupilo do zápasu vůbec špatně a v určitých aspektech hosty přehrávalo. Domácí hráli víc bojovně a soupeři chtěli

V každém souboji hru znechutit. Nejblíž gólu se dostal kapitán hostů Redzina, když po centru trefil pouze tyč. Za pár okamžiků se navíc v pokutovém území domácích objevil hráč na zemi. Šilheřovice se sice domáhal penalty, ale rozhodčí se rozhodl posoudit zákrok jako čistý. Strahovice tento moment nakopnul a na hřišti začaly s přibývajícím časem dominovat. Naneštěstí pro hosty se s formou toho dne nepotkal ani jeden u ofenzivních hráčů a spálených šancí tak rapidně přibývalo. Jediný gól poločasu padnul až ve 45. minutě a úsměv na tváři vykouzlil fanouškům hostujícího celku. Beneš si první zpracoval balón a pak se krásnou individuální akcí protáhnul přes tři hráče. Jeho střela na vzdálenější tyč tak byla už jen třešnička na dortu a poslala Strahovice do kabin s jednobrankovým vedením.

Hosté navýšili svůj náskok

O přestávce musel zvýšit na své svěřence trenér Kozelek a jeho promluva směrovala hlavně na útočníky, kteří zahazovali šance jak na běžícím páse. Pravdou je, že jeho proslov zafungoval, a i když gól v prvních minutách druhé půle nepadnul, tak tempo hry dirigovali hlavně Strahovice. Jejich střely zpoza vápna musel často likvidovat až domácí brankář Jendřejek. Šilheřovice se ve snaze zvrátit výsledek, rozhodly udělat pár změn v sestavě, ale bohužel ani jeden z hráčů výrazné oživení hry nepřinesl. Když se potom v 76. minutě znova rozvlnila domácí síť, znamenalo to takřka konec snah udělat ještě něco se zápasem.  Po krásném tandemu, který předvedlo duo Malchárek a Pekárek, se v situaci sám na jednoho ocitnul právě kapitán Strahovic (Pekárek) a mířil přesně mezi tři tyče. Zbytek zápasu odehráli hosté v klidu na svojí půlce, kde si mezi sebou předávali jenom balón a nechali domácí běhat. Výsledek 0:2 je tak nejspíš spravedlivý a mužstvo ze Strahovic se touto výhrou vyhouplo až na druhé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “Hrál proti nám kvalitní soupeř, ale na druhou stranu jsme se i my dostávali do šancí. Měli jsme tyčku a jednou pro nás rozhodčí nepísknul penaltu, která možná měla být. Druhý poločas už z naší strany nebyl nic moc, a tak vyhrály Strahovice nejspíš zaslouženě.”

SK Meteor Strahovice
Petr Kozelek (trenér): “Byli jsme lepším soupeřem, ale naší útočníci v zahazovaly šance, jak na běžícím páse. V kabině jsme trochu zvýšil hlas a naštěstí jsme to dotáhli do vítězného konce.”



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - L. Černý [-] (65. P. Lakva [-] ) , T. Voznica [-] (82. A. Šindler [-] ) , V. Hlaušek [-] (56. L. Machala [-] ) , P. Redzina [-] , O. Sládek [-] (79. M. Tesař [-] ) , J. Manďák [-] , F. Václavík [-] , L. Lasák [-] , J. Vrabec [-] , P. Horvát [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Z. Kryštof [-] (75. D. Beneš [-] ) , V. Malchárek [-] (82. M. Nevřela [-] ) , P. Beneš [-] (89. J. Stříbný [-] ) , B. Moc [-] , L. Slanina [-] (68. M. Malchárek [-] ) , O. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , P. Slavík [-] , D. Kapinos [-] , P. Kubjatko [-]

ŽK: 82. P. Lakva - 59. V. Malchárek .
Hráči zápasu: O. Pekárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITURA Michal - CHÝLEK Martin, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: výhra hostů

“Oba týmy předvedly v posledních zápasech svou kvalitu, ale za mě jsou pořád Strahovice o kousek lepší.