Darkovice zvládly zápas s Hatí


Branky


3

Hať přijela zabojovat o body do Darkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z vyrovnaného prvního poločasu vytěžili víc domácí

Od prvních minut se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém proti sobě stála dvě tabulkově stejně silná mužstva. Darkovice chtěly hlavně vylepšit svou reputaci po minulém utkání, které se jim moc nepovedlo, zatímco Hať by ráda navázala na podobný výkon jako v předešlém zápase. Oba týmy měly tedy o motivaci postaráno a svědčil o tom i jejích bojovný styl hry, kterou na place předvedly. Zužitkovat výhody domácího prostředí se podařilo ve 21. minutě domácím, když si na centrovaný míč z rohu naskočil stoper Novák a trefil se přesně mezi tři tyče. Darkovice, povzbuzené vedením se postupně natlačily víc na obranu Hati, která pod tlakem, byla nucena často balón nakopávat. Snahy o ohrožení brány se tak objevovaly spíš po rychlém brejku nebo ze standardních situací. Zbytek první půle ale žádné další výrazné šance nenabídnul, a tak do kabin odcházely Darkovice s jednogólovým náskokem.

Darkovice si pojistily výhru

Po přestávce se hosté přece jenom vzpamatovali a začali vyvíjet tlak na soupeřovu obranu. Po pár povedených kombinacích se na hranici pokutového území uvolnil Machalla, ale svou pumelici vyslal přímo do brankářova koše. Do podobných situací se hráči Hati dostali v prvních minutách druhého poločasu ještě několikrát, ale bohužel to byla pořád ta samá písnička. Pomocí rychlého otočení hry se dostal míč k jednomu ze záložníků, ten jej okamžitě poslal na jednoho z ofenzivních hráčů, který ovšem zakončil nepřesně. Dál už to bylo, když nedáš, dostaneš. Po chybě brankáře se v 60. minutě ze standardní situace prosadil Malík a ušmudlaným gólem navýšil vedení Darkovic na 2:0. Navíc v 75. minutě se po přímém volném kopu špatně zorientoval opět gólman hostů a s pomocí teče Pieknika skončil míč v bráně. Domácí si tak zbytek zápasu v klidu pohlídali a hosté už jenom beznadějně bránili. Konečný výsledek 3:0 je pro hosty sice možná trochu moc přísný, ale když se nedaří, tak se nedaří. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Martin Krzikala (trenér): “Po minulém týdnu to bylo velké vystřízlivění a kluci pojali ten zápas, jak měli. Myslím, že jsme si to vítězství dneska zasloužili a soupeř neměl nic, čím byl výsledek změnil.”

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (trenér): “Tak spokojený nejsem samozřejmě s ničím, protože celý zápas to byla taková vyrovnaná hra, akorát dneska neměl svůj den brankář.”



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , T. Večerek [-] (55. P. Vyletělek [-] ) , L. Poštulka [-] (71. D. Bach [-] ) , P. Tannenberger [-] (62. J. Vyletělek [-] ) , P. Malík [-] , A. Pieknik [-] , M. Burý [-] (81. A. Tvrdý [-] ) , J. Balavajder [-] , T. Miketa [-]

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Štverka [-] , T. Kalvar [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (77. O. Chmelař [-] ) , D. Fojtík [-] (67. R. Brachtl [-] ) , J. Machalla [-] , M. Tesař [-] (46. F. Olecký [-] ) , D. Strachota [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 54. T. Večerek , 64. N. Chotár - 62. R. Chmelař .
Hráči zápasu: P. Malík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - ŘEZNÍČEK Miroslav, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2020 16:55
Hodnocení zápasu
21. 9. 2020 11:44
Hodnocení zápasu
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: remíza

“Darkovicím se poslední zápas moc nepodařil, ale pořád se jedná o kvalitní tým. Bude to asi zápas bohatý na góly, ale nakonec skončí plichtou.”