2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice domácí půdu uhájily, Žihle se k zakončení nedostala


Branky


0

Domácí Horažďovice si v osmém kole pohlídaly domácí hřiště a soupeře do šancí příliš nepouštěly. Žihle dohrávala v devíti, na své straně měla několik zranění, body zůstaly ležet na domácí půdě Horažďovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla jediné dvě branky zápasu

V rámci osmého kola přivítaly domácí Horažďovice soupeře ze Žihle. Horažďovice šly do vedení už v první půli, kdy v šestadvacáté minutě zakončil Josef Nauš. Své vedení pak ještě domácí navýšili ve čtyřiačtyřicáté minutě, kdy navýšil na 2:0 Rudolf Květon. Žihle se dostala do několika slibných šancí, ty ale proměnit nedokázala.

Bezbrankovou druhou půli dohrávala Žihle v oslabení

Ve druhé půli již nedošlo k žádné změně ve skóre. Žihle zápas dohrávala v oslabení, neboť u dvou hráčů se projevily zdravotní problémy. Horažďovice si pro změnu dobře pohlídaly vlastní branku a zápas dotáhly do vítězného konce. Body tak zůstávají ležet na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř: "Vítězství 2:0, myslím, bylo zasloužené. Soupeř nám nestíhal, ve druhé půli pak dohrával v křeči. Měli jsme řadu šancí. Určitě je to zasloužené vítězství, byli jsme prostě lepší."

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Co mám hodnotit. První poločas jsme propadli, neplnilo se to, co se mělo hrát, měli jsme vyloženou šanci, kterou jsme neproměnili. Pak jsme měli další šanci a mohlo být vyrovnanáno, ale opět se nezadařilo. Znovu se musím zmínit o rozhodčích, byly zde dvě situace, kdy mohl písknout penaltu, ale nepískl, ale to už je pořád dokola. Nakonec jsme dohrávali v devíti."



Sestavy


FK Horažďovice
D. Macoun [-] - T. Greger [-] - J. Sova [-] , T. Jůda [-] , M. Ondřejíčka [-] , R. Květoň [-] (70. A. Vachuška [-] ) , J. Janouškovec [-] - M. Forman [-] (63. M. Šašek [-] ) , J. Nauš [-] (85. M. Vítovec [-] ) , J. Boček [-] (80. R. Kovář [-] ) - J. Forman [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - F. Půta [-] , M. Vrána [-] , S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , J. Najmon [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , T. Linhart [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 56. T. Greger , 61. M. Forman , 90. T. Jůda - 60. J. Masopust , 64. T. Rambousek .
Hráči zápasu: R. Květoň - J. Bláha .
Místo: Horažďovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KAFKA Václav, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.