1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 14:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou vyrovnaných mužstev skončilo plichtou


Branky


2

Strahovice přijely zabojovat o body do Ostravy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli víc ze hry

Utkání, od kterého se čekaly gólové hody sice nedopadlo podle představ, ale i přes malý počet branek měli diváci možnost vidět zápas nahoru a dolů, plný situací jeden na jednoho a střel zpoza vápna.

Lépe začali jednoznačně domácí a už ve 3. minutě vedli, když se jim po kombinaci podařilo dostat do přečíslení a Filip Demko následně našel úplně volného Gažiho, který si počínal skvěle a míč poslal přesně k tyči. I po jednogólovém vedení neusnula Ostrava na vavřínech a dál se jí dařilo diktovat tempo hry. Strahovice zatím spíš vyčkávaly na chyby soupeře a jeho branku za celý první poločas ohrozily výrazněji jenom dvakrát po střelách Slaniny a Kryštofa. Domácí se sice taky nedostali do vyložených tutovek, ale po pár dalekonosných projektilech se jim povedlo nastřelit tyčku a na pár momentů zabavit brankáře. I přes snahu obou týmů tak padl v první půli pouze jeden gól a s jeho výhodou odcházeli do kabin spokojenější hráči Ostravy - Jih. 

Hosté do toho šlápli

Do druhé půle vyběhlo na trávník namotivované mužstvo Strahovic a šlo to znát již od prvních minut. V prvním poločase tak aktivní domácí, byli nucení spíš bránit než útočit. Pro diváka to byl ovšem oku lahodící a napínavý fotbal, který přinášel co minutu další zajímavou situaci. Strahovicím se povedlo vyrovnat v 66. minutě, když si pravý obránce narazil se středním záložníkem a následně vyslal krajního záložníka Slaninu, který se díky své rychlosti dostal přes soupeřovu defenzivu a obstřelil brankáře. Domácí stoper ještě vykopával míč z branky, takže se Ostrava domáhala zrušení gólu, ale jak po zápase sám hráč přiznal, tak byl balón už za čarou a tudíž posoudil rozhodčí situaci správně. Ke konci zápasu se do dvou šancí podařilo dostat domácím, ale obě s přehledem zlikvidoval brankář hostů Nevřela. Utkání tak skončilo nerozhodně, a nejspíš i zaslouženě se body dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Miroslav Černík (trenér): “Dneska to byl bojovný zápas nahoru a dolů , jak bych tak řekl od podlahy. Jsem spokojený s předvedenou hrou, ale bohužel nás zradila koncovka.”

SK Meteor Strahovice
Petr Kozelek (trenér): “Je škoda, že jsme tak brzo inkasovali, protože v druhém poločase se nám dařilo diktovat tempo hry. Je škoda, že jsme neproměnili šance, ale tak to někdy prostě je.”



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - M. Konečný [-] , M. Gaži [-] , P. Sporina [-] , M. Belina [-] (53. M. Janošec [-] ) , M. Leščák [-] , R. Stojan [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , V. Olah [-] (46. S. Řoutil [-] ) , F. Demko [-] (60. T. Dička [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Malchárek [-] (13. D. Beneš [-] ) , Z. Kryštof [-] , L. Slanina [-] , P. Beneš [-] , J. Stříbný [-] (46. J. Josefus [-] ) , B. Moc [-] , O. Pekárek [-] , P. Slavík [-] , D. Kapinos [-] , P. Kubjatko [-]

ŽK: 39. D. Gregor , 43. F. Matiášek , 44. V. Olah , 75. M. Janošec - 30. P. Slavík , 71. B. Moc .
Hráči zápasu: F. Matiášek - O. Pekárek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - PÍSEČNÝ Lukáš, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Václav Pchalek
Tip experta: remíza

“Tady to podle mě bude vyrovnaný zápas, který skončí nerozhodně.”

Tip: výhra hostů