Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí museli zápas otáčet


Branky


3

Svinov se přijel porvat o body do Strahovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pálili, co se dalo, hosté z toho těžili

V tomto utkání byli jasným favoritem domácí a už od prvních minut potvrzovali jak svou formu, tak umění spalovat šance. Ve třetí minutě dostali nabídku v podobě pokutového kopu z 20 metrů, ale střelu, která se stáčela do víka zlikvidoval krásným zákrokem brankář hostů Klas. Jestli se v zápase někdo nenudil, tak to byl právě gólman Svinova. Za 10 minut hry se mu povedlo vychytat 2 nájezdy a k tomu ještě pár střel z dálky. Z první branky se kupodivu v 16. minutě radovalo mužstvo z Ostravy, když se jednomu z hráčů povedla zachytit soupeřova přihrávka  a po rychlém brejku se dostal míč k Ožvaldovi, který svým "angličanem" vymetl pavouky z pravého horního růžku brány a nedal brankářovi žádnou šanci. Zbytek poločasu se nesl v podobném duchu, hosté sice stačili kombinační hře Strahovic, ale jakmile se dostal míč za obranou na jednoho z rychlých záložníků, nebo útočníků, tak byl hned oheň na střeše. Bohužel pro domácí, neměl nikdo z ofenzivních hráčů střelecký den, a proto i po 45 minutách a desítce spálených tutovek, svítilo na tabuli skóre 0:1.

Strahovice si nechaly gól až do posledních minut

Hned po přestávce, ve 48. minutě se povedlo Strahovicím smazat jednogólové manko, když se Beneš dostal do soupeřovi šestnáctky a přihrávkou pod sebe našel volného Malchárka, který prolomil svou dosavadní smůlu. Potom se opět pokračovalo v dlouhém dobývání Svinovské brány a zahazování šancí, na jejichž konci stál buď zákrok gólmana, nebo úplné minutí konstrukce. Hosté se zatím snažili hrozit hlavně z brejků, do kterých se dostávali po chybách soupeře, nebo po rychlém otočení hry. utkání se tak rozhodlo, až po sporném odpískání přímého kopu na hranici pokutového území hostů. V 86. minutě si na střelu věřil Kubajtko a svým projektilem se trefil přesně k tyči. Svinov pak ve snaze zvrátit stav utkání víc otevřel hru, ale nakonec toho už za chvíli litoval, protože po brejku se dostal do pokutového území domácí záložník Kryštof a naservíroval přihrávku Slaninovi, který z bezprostřední blízkosti nedal gólmanovi šanci. Výsledek 3:1 tak znamená, že výhra zůstává doma a Svinov si na první body podzimu bude muset ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Petr Kozelek (trenér): "Byli jsme stále na balóně, ale trošku nás trápí..spíš trošku dost nás trápí neproměňování šancí, které máme. Za celé utkání jsme jeli sedmkrát sami na gólmana, ale úplně bez výsledku, tak nevím, jestli na klucích ještě leží deka z Kozmic, ale takové tutovky dál zahazovat nemůžeme. Nakonec jsme vyhráli jenom díky tomu, že jsme se prosadili až v samotném závěru, ale doopravdy to, co zazdíme je v poslední době neuvěřitelné."

TJ Vítkovice - Svinov
Martin Beňuš (trenér): "Z posledních 3 zápasů to byl pro nás ten nejlepší, domácí měli určitě mnohem víc šancí, ale hrou jsme se jim vyrovnali. Ještě musím říct, že cítím křivdu, za to co na nás rozhodčí neodpískal, nebo odpískal nám...nevím, ale z toho jsem byl celkem zklamaný."



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Z. Kryštof [-] , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] (73. M. Malchárek [-] ) , D. Kapinos [-] , B. Moc [-] (90. M. Nevřela [-] ) , O. Pekárek [-] , P. Slavík [-] (78. J. Stříbný [-] ) , J. Josefus [-] , P. Kubjatko [-] , V. Malchárek [-]

TJ Vítkovice - Svinov
D. Klas [-] - . García [-] , D. Vaněk [-] , J. Tomek [-] (52. D. Ožvolda [-] ) , J. Lichovník [-] (34. J. Holub [-] ) , P. Ožvolda [-] , J. Horváth [-] (77. F. Dubnický [-] ) , M. Waszut [-] , P. Renner [-] , K. Konvička [-] , P. Muška [-]

ŽK: 56. P. Slavík , 75. B. Moc - 40. P. Renner , 43. P. Muška , 44. J. Tomek , 85. P. Ožvolda .
Hráči zápasu: B. Moc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Farnik Lukáš - SZKUTA Petr, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra domácích

"Svinovu se vůbec nedaří a za dva zápasy dostal ostravský celek 10 gólů. Strahovice jsou za mě lepším týmem."

Tip: výhra domácích