2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka získala bodovou převahu až díky penaltám


Branky


0

Až penalty rozhodly o dělbě bodů v zápase mezi Košutkou a Pačejovem. Pačejov lépe zvládl první půli, Košutka ale ve druhé půli vyrovnala a ze závěru vytěžila maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas si Pačejov vybojoval

Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli lepším týmem hosté z Pačejova. Do první šance se sice dostali domácí, ale Kuba Kozlík byl na místě. V 15. minutě Pepa Hlůžek obešel špatně vyběhnuvšího brankáře Mravíka, ale střelu z těžkého úhlu zastavil obránce. Ve 21. minutě poslal Jarda Kubaň do brejku Hlůžka, který tentokrát už Mravíkovi nedal šanci.

Košutka na domácí půdě dokázala srovnat

Do druhého poločasu poslal košutecký trenér na hrací plochu hned tři nové hráče a domácím tato výměna prospěla. Domácí byli najednou aktivější a agresivnější v osobních soubojích a jen skvělé zákroky Kuby Kozlíka držely hosty nad vodou. Kapituloval jen jednou, když ve vápně nepokrytý Pavel Kalaš měl dost času, aby si zpracoval míč a vyrovnal na 1:1. Pačejov si svou gólovku vypracoval v samotném závěru. V 89. minutě našel centr střídajícího Petra Hosnedla na malém vápně Vaška Kláska, ale jeho hlavička šla jen těsně nad. 

Na penalty byly domácí stoprocentní

Penalty se hostům obecně příliš nevedou a potvrdili to i v neděli na Košutce. To domácí byli ve střelbě stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek: "Zápas byl v první půli vyrovnaný, ve druhé půli jsme začali tlačit, což je taková naše klasika, že prohráváme a začneme tlačit. Srovnali jsme a na penalty jsme pak suverénně proměnili."

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů a došlo na střelbu PK. Ty se hostům příliš nevedou a potvrdili to i v neděli na Košutce. Do černého se trefil pouze Honza Dytrt a Vašek Klásek, nedali Pepa Ticháček a Pavel Polena. Domácí byli ve střelbě PK stoprocentní."



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
M. Mravík [-] - J. Pekník [-] , J. Holec [-] (46. P. Arnošt [-] ) , J. Chabr [-] (46. J. Stanka [-] ) , M. Primas [-] , P. Kalaš [-] , J. Novák [-] (46. J. Bureš [-] ) , T. Pekník [-] , T. Forejt [-] , L. Kovařík [-] (58. M. Trnka [-] ) , F. Řežábek [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - L. Šmrha [-] (73. P. Hosnedl [-] ) , V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (83. F. Pelouch [-] ) , J. Dytrt [-] , J. Ticháček [-] , V. Šeba [-] , M. Kubaň [-]

ŽK: 66. J. Pekník - 43. J. Ticháček .
Hráči zápasu: P. Kalaš - J. Kozlík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 121. Rozhodčí: Jílek Aleš - KŘÍŽ Lukáš, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.