A. Adam 11.
J. Vonášek 27.
J. Volena 57. (p.)
M. Pecka 60. (vl.)
A. Adam 82.
M. Klement 89.
6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice doma vyhrály vysoko 6:0, Kralovice jedou domů bez bodů +FOTO


Branky


11. A. Adam , 27. J. Vonášek , 57. J. Volena (p.) , 60. M. Pecka (vl.) , 82. A. Adam , 89. M. Klement
0

Kombinační fotbal domácího celku a oslabený kádr hostí, tak by se dal popsat zápas osmého kola, ze kterého domácí Křimice vytěžily maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice držely tempo jen do druhé branky

Do zápasu v Křimicích odjížděly Kralovice s absencí několika stabilních hráčů a mužstvo muselo být na poslední chvíli doplněno o hráče B mužstva. I to se promítlo do výsledku a průběhu celého zápasu, ve kterém domácí Křimice doslova ovládly hřiště. Úvod zápasu byl víceméně vyrovnaný, v jedenácté minutě otevřel skóre domácí Augustin Adam, který dal gól po centru ze strany. Po první brance vyvinuly Kralovice na domácí celek tlak, který však vydržel jen do sedmadvacáté minuty, kdy si Ježek ukopl balon a křimický Vonášek jej potrestal a navýšil vedení domácího celku. Po druhém gólu následoval kolaps hostí a na hřišti bylo pak po zbytek zápasu vidět převážně jen domácí Křimice.

Křimice opanovaly hřiště

Ve druhé půli navýšil domácí celek své vedení, v sedmapadesáté minutě proměnil Josef Volena pokutový kop. V šedesáté minutě se opět navýšilo vedení Křimic po vlastním gólu Kralovic. Kralovický brankář vyrazil střelu Křimic na břevno a dobíhající Pecka se pokusil balon odkopnout, ale nešťastně se trefil do vlastní branky. Do konce utkání ještě Křimice přidaly dvě branky. Ve dvaaosmdesáté minutě již podruhé v zápase úspěšně zakončil Adam a o sedm minut později se v samotném závěru utkání gólově prosadil i Martin Klement.

 

FOTO: Michaela Bihariová



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Petr Dobrý: "Začátek zápasu byl vyrovnaný, soupeř chtěl nakopávat balony, ale pak jsme převzali iniciativu, hráli jsme hodně po zemi, hrál se kombinační fotbal a dávali jsme góly."

TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele: „Ve zdecimované sestavě jsme se soupeřem drželi krok jen do druhého gólu. Po první obdržené brance jsme je sice dokázali dostat pod tlak a hnát se za vyrovnáním, ale po inkasování druhého gólu jsme úplně odpadli a byli doslova na ručník.“



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - F. Šváb [-] , T. Čechura [-] , A. Adam [-] , V. Kuneš [-] (76. M. Rada [-] ) , A. Paum [-] , J. Zapoměl [-] , J. Vonášek [-] , J. Volena [-] , J. Kovačič [-] , M. Klement [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Purkar [-] , M. Pecka [-] , J. Vlk [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] , J. Lavička [-] , V. Ježek [-] , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-]

ŽK: 64. T. Čechura - 16. M. Pecka , 50. F. Volín , 51. J. Lavička , 56. T. Běhounek , 87. R. Šott .
Hráči zápasu: M. Klement .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pena Miroslav - PRESSL Václav, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.