0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka s Nýrskem předvedla suverénní výkon


Branky


0

Nýrsku se na domácí půdě s Košutkou nedařilo. Soupeři neuštědřilo ani jednu branku, vedle toho Košutka byla na hřišti suverénní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímý kop do šibenice poslal hosty do vedení

Nýrsko v devátém kole překvapilo a domácí půdu neuhájilo. Aktivitu v první půli převzali na hřišti hosté z Košutky, kteří otevřeli skóre zápasu už ve čtyřiadvacáté minutě. Tomáš Pekník se trefil z přímého kopu krásně do šibenice a poslal tak hosty do vedení. O půli se do šaten odcházelo za stavu 0:1.

Krasojízda Košutky pokračovala ve druhé půli

V pětapadesáté minutě si sám vybojoval druhý gól Tomáš Forejt. Udělal si hráče u lajny a prostřelil gólmana na bližší tyč. Třetí branka vzešla z parádní kombinace na jeden dotek, kdy si přihrávka Blažejovského našla Libora Kovaříka, který dával do prázdné brány, čímž v šestasedmdesáté minutě upravil skóre na 0:3 a podtrhl bodový zisk Košutky na půdě soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "Prohráli jsme 0:3, katastrofální výkon. Pokračovali v tom, co předváděli posledních patnáct minut v minulém zápase, takže katastrofální výkon bez nasazení, bez bojovnosti a bez nějaké takové zodpovědnosti. Hosté mohli dát další góly, porážka je za prvé spravedlivá a za druhé by to mohlo být víc."

TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek: "Nastoupili jsme odzadu, v první půli jsme je k ničemu nepustili, dali jsme jeden gól z přímáku, a pak ve druhé půli se soupeř snažil tlačit, ale my jsme hodně dobře bránili, chodili jsme do brejků a dva z těch brejků jsme využili."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] , J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] (60. T. György [-] ) , L. Krásný [-] (46. M. Trefanec [-] ) , I. György [-] (75. P. Taušek [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] (70. P. Janovský [-] ) , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , A. Antonovics [-]

TJ Košutka Plzeň
M. Mravík [-] - J. Pekník [-] (83. T. Zigmund [-] ) , T. Pekník [-] , P. Arnošt [-] , M. Primas [-] , P. Kalaš [-] (79. J. Chabr [-] ) , J. Stanka [-] (61. J. Blažejovský [-] ) , T. Forejt [-] , L. Kovařík [-] , J. Bureš [-] , F. Řežábek [-] (35. J. Novák [-] )

Hráči zápasu: L. Kovařík .
Místo: Nýrsko. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KAFKA Václav - PETRŽELKA František, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.