P. Mlnařík 65. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice loupily v Černicích


Branky


65. P. Mlnařík (p.) - 9. J. Boček , 85. M. Forman
0

Bojovnost chyběla domácím Černicím v rámci devátého kola, kdy na domácí půdě přivítaly celek Horažďovic. O bodovém přídělu ale rozhodl až závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už o poločase

Do první půle vstoupili aktivněji hosté z Horažďovic, který si svoji nadvládu na hřišti udrželi po celých pětačtyřicet minut. V úvodu zápasu otevřel v deváté minutě skóre Jan Boček a posla tak hostující celek do vedení. Černice neměly v rámci první půle žádné výrazné šance a hráči jako by nechali bojovnost mimo hřiště.

Rozhodly poslední minuty

Ve druhé půli domácí celek vyrovnal. Hráč Černic šel sám na gólmana a ten ve vápně fauloval. Byl z toho pokutový kop pro domácí celek, který v pětašedesáté minutě proměnil kapitán Petr Mlnařík a srovnal tak na 1:1. O bodovém přídělu pro Horažďovice se tak rozhodlo až v samém závěru zápasu, kdy v pětaosmdesáté minutě vrátil hostům vedení Michael Forman.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Je to strašný. Nezadařilo se, bojovnost tam chybí, nasazení tam chybí, manšaft je nějakej vyhořelej."

FK Horažďovice
Miloš Boř: "Dali jsme gól hned na začátku. Ještě jsme zahodili hromadu šancí, první poločas jsme byli lepší, oni po hodině hry srovnali na penalty a tak nějak jsme je pořád přehrávali a v 85. minutě jsme dávali na 2:1."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Vlček [-] , J. Šašek [-] , R. Nádraský [-] , P. Mlnařík [-] , J. Nedvěd [-] (88. P. Stoilov [-] ) - J. Müller [-] (67. M. Větrovský [-] ) , M. Mur [-] (73. O. Marušinec [-] ) , R. Kozák [-] (46. M. Chvojka [-] ) , L. Nohava [-] - M. Laibl [-] (67. V. Hasenöhrl [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , M. Greger [-] , V. Vrzal [-] (23. M. Šašek [-] ) , J. Forman [-] - J. Sova [-] , T. Jůda [-] , R. Květoň [-] (69. A. Vachuška [-] ) , J. Janouškovec [-] - J. Boček [-] (89. R. Kovář [-] ) , J. Nauš [-] (69. M. Forman [-] ) -

Hráči zápasu: P. Mlnařík - J. Forman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - VALENTA Martin, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.