Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Rakové byl jednostrannou záležitostí hostujících Horažďovic


Branky


0

V desátém kole přivítala Raková celek Horažďovic. Horažďovice byly výrazné už v první půli, po které se ze hřiště odcházelo za stavu 1:4, přičemž svoji převahu si na hřišti udržely i po zbytek zápasu a domů vezou zasloužené body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii hostí

Horažďovice vstoupily do zápasu s Rakovou více než dobře, během první půle daly čtyři góly a zajistily si tak další body na své konto. Skóre otevřel v desáté minutě horažďovický Rudolf Květoň, který o tři minuty později znovu vedení hostí navýšil. V patnácté minutě se prosadil Marek Šafanda a ve třiadvacáté minutě Josef Nauš. V prvních minutách měli hosté více ze hry, první branka domácího celku přišla až ve čtyřiatřicáté minutě zápasu, kdy zakončil Jaroslav Silovský.

Vypjatá druhá půle přinesla i červené karty

Druhá půle byla oproti první půli dost vypjatá, vedení hostí podtrhl vlastní gól Rakové ve dvaapadesáté minutě. V devětasedmdesáté minutě za domácí zakončil znovu Jaroslav Silovský a upravil na konečné skóre 2:5. Během druhé půle padly hned dvě červené karty. První dostal v pětaosmdesáté minutě domácí Jakub Procházka za druhé napomenutí během utkání, druhou hned o dvě minuty později Ladislav Bůcha za použití pohoršujících a urážlivých výroků na konto rozhodčího v přerušené hře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Lukáš Novák: "Jednostranná záležitost hostů, utkání rozhodlo prvních dvacet minut. Pak přišla trošku chaotická tře, vyloučení vedoucího mužstva i hráče z lavičky. Ale je to rozhodně zasloužená výhra hostů. Podle mého názoru to byl nejsilnější soupeř, se kterým jsme hráli. Z naší strany to byl opět nezvládnutý zápas."

FK Horažďovice
Miloš Boř: "Podařil se nám začátek, do čeho jsme kopli, to tam padlo, dali jsme čtyři góly. Potom se i soupeř dostal do hry, řekl bych, že nehráli špatně, šance měli, ale nám se opravdu dařilo, jak říkám, do čeho jsme kopli, to tam padlo. Rozhodl asi pátý gól na začátku druhé půle, pak už se dohrávalo celkem i v křeči, podle mého to bylo i dost vypjaté."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] (55. M. Svěchota [-] ) - P. Vohár [-] (59. J. Rottenborn [-] ) , J. Silovský [-] , J. Lerbletier [-] , V. Štincík [-] (46. P. Smitka [-] ) , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-]

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - T. Greger [-] (71. A. Vachuška [-] ) , M. Greger [-] , J. Forman [-] , V. Vrzal [-] - J. Sova [-] , T. Jůda [-] , R. Květoň [-] - J. Boček [-] (65. M. Šašek [-] ) , J. Nauš [-] - M. Šafanda [-]

ŽK: 4. J. Břicháček , 30. M. Reitspies , 45. J. Šilhánek , 55. A. Vrba , 83. J. Procházka , 89. P. Smitka - 77. V. Vrzal , 85. M. Šašek . ČK: 85. J. Procházka , 87. L. Bůcha .
Hráči zápasu: J. Silovský - R. Květoň .
Místo: Raková. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KAFKA Václav - ŠAUFLOVÁ Jana, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.