2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bůžek zajistil bodový příděl pro Stříbro


Branky


0

Šance na obou stranách byly vidět v zápase ve Stříbře, kam dorazilo Nýrsko. O výsledku rozhodovaly až poslední minuty zápasu, kdy se domácí dvakrát gólově prosadili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop domácí neproměnili

První půle nepřinesla branku na žádné ze stran. Hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách hřiště. Stříbro dostalo výhodu pokutového kopu, ale na druhé straně výborně zasáhl brankář Nýrska Jiří Moravec, který situaci skvěle zvládl a uhlídal si v první půli čisté konto.

Rozhodovaly poslední minuty

Druhá půle pokračovala v obdobném duchu jako půle první, až posledních dvacet minut přineslo akci a branky. Skóre otevřel v osmasedmdesáté minutě Tomáš Bůžek a poslal tak domácí celek do jednobrankového vedení. V posledních minutách bylo Stříbro aktivnějším celkem na hřišti a Tomáš Bůžek se prosadil znovu v šestaosmdesáté minutě a vedení domácích a zároveň konečné skóre upravil na 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Šlo o zápas slušné úrovně se šancemi na obou stranách. My měli v první půli šanci pokutového kopu, kterou jsme neproměnili a vyzněla pro nás de facto až poslední dvacetiminutovka, kdy jsme soupeře přehráli a dali dva góly."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "Prohráli jsme 2:0, v prvním poločase se na nás kopala penalta, ale Moravec ji chytil. Dostávali jsme se do brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit. Vydrželi jsme se soupeřem pětasedmdesát minut hrát, ale potom jsme, řekl bych, fyzicky odpadli, dostali jsme dva góly a prohráli jsme 2:0."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - T. Bůžek [-] (87. K. Blažek [-] ) , J. Petrlák [-] (73. T. Mráček [-] ) , L. Pleško [-] , D. Tůma [-] , A. Kohut [-] , J. Eliáš [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , L. Ulč [-] , T. Florus [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] , K. Kalivoda ml. [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (84. K. Kalivoda st. [-] ) , D. Šnour [-] , P. Janovský [-] (70. I. György [-] ) , A. Antonovics [-] , M. Trefanec [-]

Hráči zápasu: T. Bůžek - J. Moravec .
Místo: Stříbro - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - BÍNA Roman, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.