0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk v Kralovicích uspěl na pokutové kopy +FOTO


Branky


0

V obráceném pořadí se hrál zápas mezi Kralovicemi, které zůstaly na domácím hřišti, a hosty z Nepomuku. Ve vyrovnaném zápase byl nakonec na pokutové kopy úspěšnější Nepomuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se nesla ve znamení osobních soubojů

Hostům patřil vstup do utkání a domácí diváci byli tímto vývojem opravdu zaskočeni, protože podle zvyklostí z dosavadních utkání zde vídají vždy počáteční převahu Sokola Kralovice. Avšak tentokrát po nepřesnostech domácích zadáků se dostali nepomučtí dvakrát na dostřel kralovické branky, ale ani jednou z toho nebyla střela mezi tři tyče. Utkání se v prvním poločase neslo ve znamení osobních soubojů a řady nepřesností na kopačkách obou týmů. Důrazní hosté z Nepomuku nepouštěli domácí útočníky téměř do žádných šancí a navíc rozjížděli rychlé brejkové situace, u kterých byli velice často Radek Rous a Petr Váňa. První pětačtyřicetiminutovka nabídla jen náznaky šancí a několik rohových kopů na obou stranách, nic, co by diváky zvedalo ze sedadel.

Nepomuk dohrával o deseti

Druhý poločas přinesl pro diváky úplně stejný obraz hry, bojovalo se o každý metr hřiště a místo hezkých fotbalových akcí bylo k vidění jen mnoho osobních soubojů. Utkání se začalo postupem času vyhrocovat. V 70. minutě neudržel emoce na uzdě hostující Radek Rous, za faul zezadu na Řenče uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Nepomuk se od této chvíle soustředil už jen na defenzivu. Domácí se dostali díky početní výhodě do mírné převahy. V 80 minutě měl dobrou příležitost Jan Lavička, na šestnáctce si odstavil obránce a chystal se ke střele, ale obrana Nepomuku stihla závar na poslední chvíli uhasit. Největší příležitost domácích měl o pár minut později Jan Purkar, který už byl dva metry za penaltou, ale jeho střela postrádala dostatečnou razanci. Na druhé straně se v poslední minutě mohl po rohu prosadit Baran, ale na míč nedosáhl.  Po devadesáti minutách byl stav utkání 0:0 a šlo se na penalty.

 

 

FOTO: Michaela Bihariová

Na penalty se zadařilo hostům z Nepomuku

Hned první penaltu zlikvidoval domácí Šott a Lavička následně poslal Sokol do vedení 1:0. V druhé sérii zaváhal domácí Purkar, který nastřelil pouze tyč. Ve třetí sérii neuspěl za domácí kapitán Volín, kterého vychytal Baroch a penaltový zmar Kralovic podtrhl Koudele, nepropasíroval balon pod Barochem, který stihl míč směřující za čáru na druhý pokus zastavit. Nepomuk zvládl penalty o poznání lépe a odvezl si bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Josef Viktora: "Nehrál se fotbal nějaké extra úrovně, ale jsme spokojení. Vezeme dva body z venku, zasloužili jsme si tři, byli jsme lepší, nějakých třicet minut jsme dohrávali o deseti, ale jsme spokojení."

FK Nepomuk
Jiří Mareš: "Na obou stranách převládala bojovnost nad kvalitou a pro diváky to nemohl být vůbec atraktivní fotbal. Dokážeme určitě zahrát lépe, ale dnes se nikomu z nás jednoduše nic nedařilo. Přesto jsme utkání měli i díky početní výhodě rozhodnout v normální hrací době, je to pro nás rozhodně zbytečná ztráta dvou bodů."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - P. Koča [-] (67. J. Purkar [-] ) , J. Koudele [-] , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-] , J. Vlk [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Vosyka [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (90. P. Kalabza [-] ) , J. Kozák [-] , P. Váňa [-] (61. M. Baran [-] ) , R. Rous [-] , T. Voráček [-] , L. Zajíc [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 77. F. Volín - 50. R. Rous . ČK: 70. R. Rous .
Hráči zápasu: J. Lavička - P. Váňa .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - ČERMÁK Vladimír, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.