1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro veze body ze Kdyně


Branky


0

Stříbro si vybojovalo náskok v zápase s domácí Kdyní už v rámci prvního poločasu. I přesto, že se Kdyni podařilo ve druhé půli srovnat, Stříbro opět získalo převahu na hřišti a body veze domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro si vybojovalo náskok už v první půli

V rámci jedenáctého kola přijelo Stříbro na půdu domácí Kdyně. Celek Stříbra si dokázal vybudovat náskok už v první půli, která byla více herně vyrovnaná. Skóre otevřel v sedmé minutě Dominik Tůma, který poslal hosty do vedení. I když byly k vidění i další příležitosti, všechny zůstaly v rámci prvního poločasu neproměněny.

Kdyně srovnala, ale Stříbro vedení vybojovalo zpět

Na začátku druhé půle se podařilo domácímu celku srovnat na 1:1, když v osmačtyřicáté minutě zakončil Michael Džugan. Stříbro ale zabojovalo a své vedení si vykopalo zpět, v pětašedesáté minutě se trefil Tomáš Bůžek a ve čtyřiaosmdesáté minutě tentýž hráč zvyšoval na 3:1 pro hosty ze Stříbra, kteří s odvezly body ze Kdyně domů.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: "Hlavní rozdíl bych viděl v rychlosti a úrovni. Stříbro bylo rychlejší, lepší v osobních soubojích, což si myslím, že rozhodlo."

TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Spokojenost s vítězstvím i předvedenou hrou, kdy jsme si zasloužili vyhrát. První půle byla herně vyrovnaná, vytvořili jsme si více brankovým příležitostí, ale proměnili jsme jen jednu. Zaspali jsme začátek druhé půle, kdy domácí srovnali, ale pak už jsme měli hru pod kontrolou a vyhráli 3:1."



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Džugan [-] (65. J. Šmejkal [-] ) , L. Výškrabka [-] (61. P. Černý [-] ) , V. Mifek [-] (61. T. Dufek [-] ) , J. Iha [-] , K. Forst [-] , P. Forst [-] (85. M. Janeček [-] ) , P. Blažek [-] , T. Pergl [-] , K. Šmejkal [-] , R. Mathauser [-]

TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - K. Blažek [-] (85. A. Mikulovský [-] ) , T. Bůžek [-] (86. J. Petrlák [-] ) , L. Pleško [-] , D. Tůma [-] , A. Kohut [-] , J. Eliáš [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , L. Ulč [-] , T. Florus [-]

ŽK: 18. T. Pergl , 42. K. Forst , 50. P. Blažek , 60. L. Výškrabka , 80. J. Iha - 61. A. Kohut , 85. T. Florus .
Hráči zápasu: O. Pavlas .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KÖNIG Michal, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.