Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle využila domácí prostředí a vybojovala tři body


Branky


0

Domácí Žihle i přes dramatický průběh zápasu ve druhé půli využila domácí prostředí a strhla skóre zápasu ve svůj prospěch, díky čemuž ukořistila cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka přišla v první půli o gólmana

Zápas dvou střelců, tak by se dal označit s lehkou nadsázkou zápas mezi domácí Žihlí a hosty z Košutky. Během zápasu se diváci dočkali celkem pěti branek, jejich autory ale byli pouze dva hráči, a to Masopust na straně Žihle a Forejt na straně Košutky. V první půli se dařilo více domácí Žihli, která otevřela skóre v sedmadvacáté minutě, kdy se poprvé trefil Jiří Masopust. Košutka byla pak od třicáté minuty značně znevýhodněna, neboť červenou kartu viděl David Frýdl, gólman, který zmařil brakovou možnost soupeře tím, že chytil balon do rukou zhruba metr před pokutovým územím, a to před útočícím hráčem, který sám postupoval na branku. Košutka s sebou po mnoha letech nevezla druhého gólmana, a tak musel zaskočit hráč z pole. V šestatřicáté minutě Jiří Masopust pak navýšil vedení domácího celku na 2:0, ale o osm minut později se prosadil na druhé straně hřiště Tomáš Forejt, který snížil na 2:1.

Ve druhé půli se síly srovnaly, hrálo se deset na deset

Síly se srovnaly ve druhé půli, kdy viděl červenou kartu za druhé napomenutí během utkání Tomáš Krofta a Žihle šla v šestašedesáté minutě také do deseti. Košutka na domácí zatlačila a v sedmdesáté minutě z toho bylo vyrovnání na 2:2, znovu po zásluze Tomáš Forejta. Domácí Masopust si ale hattrick ujít nenechal, v osmdesáté minutě dle slov žihelského trenéra potvrdil, že je nositelem slavného jména, a zakončil, čímž  upravil na konečný stav 3:2 pro domácí Žihli.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Vyhráli jsme 3:2. Vzhledem k tomu, že jsme zase nastoupili oslabení, nemohl nám nastoupit ani kapitán, měli jsme problémy to dát dohromady. Začali jsme dobře, vedli jsme 2:0, soupeř dostal červenou kartu pro brankáře, takže to nám situaci usnadnilo, ale minutu před koncem poločasu dal soupeř z trestňáku góla na 2:1 no a v druhé půli začalo drama. Vyloučili nám po druhé žluté kartě našeho hráče, soupeř vyrovnal na 2:2. Pak tedy Masopust ukázal, že je nositel slavného jména a dával třetího góla, čímž docílil hattricku a my jsme vyhráli 3:2."

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: "Domácí tady mají umělku, je to takové těžší, umí na tom. Na začátku na nás docela vlítli, prohrávali jsme 1:0 po střele na zadní tyč. Pak byl vyloučený náš gólman a zaslouženě, protože chytil míč rukou mimo vápno a my snad po pěti letech s sebou neměli dva gólmany, takže tam musel asi ve třicáté minutě hráč z pole. Hned z trestňáku to hráč trefil do šibenice a prohrávali jsme 2:0. V deseti jsme je pak zmáčkli a do půle jsme dali ještě z trestňáku na 2:1. V druhé půli jsme na ně vlítli v deseti, byli jsme určitě lepší, povedlo se nám srovnat na 2:2. Pak i soupeř byl vyloučený po druhé žluté kartě, takže se to vyrovnalo, tlačili jsme, ale pak jsme z brejku dostali gól na 3:2."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - F. Půta [-] (70. J. Najmon [-] ) , T. Linhart [-] (70. M. Rambousek [-] ) , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - P. Arnošt [-] (82. J. Blažejovský [-] ) , P. Kalaš [-] , T. Pekník [-] , J. Novák [-] (74. J. Chabr [-] ) , D. Triner [-] (70. J. Stanka [-] ) , T. Forejt [-] , P. Kerndl [-] (46. J. Pekník [-] ) , J. Bureš [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-]

ŽK: 24. T. Krofta , 66. T. Rambousek - 54. J. Pekník . ČK: 66. T. Krofta - 30. D. Frýdl .
Hráči zápasu: J. Masopust - T. Forejt .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.