4:1
(0:0)
69. M. Seman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka uhájila domácí půdu a Černice poslala domů bez bodů


Branky


53. P. Kalaš , 63. P. Kalaš , 85. T. Forejt , 87. P. Arnošt - 69. M. Seman
0

Jak košutecký Hráč kola Tomáš Forejt slíbil (ROZHOVOR ZDE), tak se také stalo. Košutka uhájila domácí půdu a vybojovala další cenné body, Černice zde neuspěly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

První půle zápasu mezi domácí Košutkou a Černicemi byla vyrovnaná, Černice byly více na míči, ale do šancí se nedostávaly. To Košutka měla dvě vyložené šance, ale proměnit se jí je nepodařilo. První půle tak příliš nenapověděla o dalším vývoji zápasu ani o možném bodovém přídělu a z plochy se odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Kalaš si připsal hattrick

To druhá půle byla nejen gólově zajímavější, ale také divácky atraktivnější. Ve třiapadesáté minutě otevřel skóre a poslal domácí celek do vedení Pavel Kalaš, který se znovu prosadil o deset minut později, kdy využil chyby černického stopera a upravil na 2:0. Za Černice do druhé půle nastoupil i Marek Seman, který v devětašedesáté minutě korigoval na 2:1. Černice ale předvedly ve druhé půli řadu individuálních chyb a v pětaosmdesáté minutě navýšil vedení domácího celku na 3:1 Tomáš Forejt a v sedmaosmdesáté, ač byla zápisem branka připsána Arnoštovi, završil svůj zápasový hattrick Pavel Kalaš a upravil na konečný stav 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: "Vyhráli jsme 4:1. První půle byla, řekl bych, vyrovnaná s tím, že my jsme měli dvě vyložené šance, které jsme neproměnili. Černice asi neměly nic, možná že byly víc na míči, ale k šanci se nedostaly. Do druhé půle jsme nastoupili dobře a dali jsme gól, kdy to tam levej bek zatáhl po lajně, dal před bránu a Kalaš na přední tyči prodloužil. Za docela krátkou dobu jsme šli na 2:0, když to stoper Černic neodhadl, dával malou domů gólmanovi, Kalaš mu to vypíchl a ten samý hráč dával druhý gól. Pak Černice snížily na 2:1 střelou zpoza vápna. Pak utekl Forejt, šel sám na bránu, dal na 3:1 a v závěru ještě Kalaš po pěkné akci završil hattrick. "

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Poločas vyrovnaný 0:0, pak bych řekl, že jsme měli více ze hry, ale bohužel, jako vždycky, po individuálních chybách jsme dostali čtyři branky. Ještě za stavu 2:0 jsme dávali na 2:1, Seman dával góla, tak jsme vytáhli ven. Tam jsme také měli smůlu, Seman přijel až na druhou půli. Po individuálních chybách jsme pak ale zaslouženě prohráli."



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
M. Mravík [-] - J. Bureš [-] , P. Arnošt [-] , P. Kalaš [-] , M. Primas [-] , J. Blažejovský [-] (70. J. Chabr [-] ) , T. Forejt [-] (89. J. Holec [-] ) , T. Pekník [-] (83. J. Stanka [-] ) , L. Kovařík [-] (70. D. Triner [-] ) , J. Pekník [-] , J. Novák [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Nedvěd [-] (73. R. Kozák [-] ) , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-] , P. Mlnařík [-] , J. Šašek [-] (65. J. Bystřický [-] ) - L. Nohava [-] (60. M. Seman [-] ) , L. Táborský [-] (63. M. Chvojka [-] ) , J. Müller [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] -

ŽK: 56. L. Kovařík - 56. R. Nádraský .
Hráči zápasu: P. Kalaš - M. Seman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - VOLF Michal, KAFKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.