5:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina nadělila Háji pětku


Branky


32. M. Sasko , 44. M. Sasko (p.) , 53. J. Frébort , 68. J. Hommes , 82. J. Schmutz - 59. A. Blažej , 86. A. Blažej
12

V desátém kole hostila Hlubina celek z Háje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali dvoubrankového vedení

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Hlubinou a Hájem. Domácí tým byl od začátku o něco aktivnějším týmem, ale hosté přišli s první větší šancí. Šec se prodral kolem obránců, ale následnou střelou rozezvonil tyč. Ve 32. minutě to vzal na sebe Sasko a otevřel skóre zápasu – 1:0. Ve 44. minutě fauloval vápně Konvička a hlavní rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil Sasko a s klidem jej proměnil – 2:0. Do konce první půle se už nic zásadního nestalo.

Druhá půle přinesla pět branek

V 53. minutě špatně rozehrál Bartoš na svého spoluhráče. Následně se míče ujali domácí, kdy přišel centr z levé strany na zadní tyč, kde si zaběhl Frébort a z první míč napálil křížem k tyči – 3:0. O pár minut později hosté snížili. To se ke střele dostal Blažej a protlačil jej za záda Otoupalíka – 3:1. Toto skóre však moc dlouho nevydrželo, o necelých deset minut později si vzali domácí tříbrankové vedení zpět. V 68. minutě to byl Hommes, který míč poslal do sítě – 4:1. Domácí byli nadále nebezpečnějším týmem a dokázali vstřelit ještě jednu branku. V 82. minutě se o ní postaral Schmutz – 5:1. Poslední slovo ale měli hosté z Háje. V 86. minutě přidal svou druhou branku v utkání Blažej – 5:2.

 

Hlubina si tak doma připsala třetí vítězství v řadě. Háji se venku vůbec nedaří, z šesti utkání na hřišti soupeře si nepřipsal ani bod.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Tomek [-] , P. Karel [-] , J. Frébort [-] (59. O. Klíma [-] ) , J. Podraza [-] , J. Schmutz [-] (85. M. Petrík [-] ) , J. Dziža [-] , M. Švábík [-] (78. M. Tóth [-] ) , M. Sasko [-] (78. J. Hanauer [-] ) , J. Hommes [-] (71. F. Gaži [-] ) , J. Krčmařík [-]

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - Z. Eršil [-] (75. D. Rychnovský [-] ) - M. Šec [-] (46. J. Lampa [-] ) , A. Blažej [-] , L. Malcharek [-] , L. Komárek [-] (85. Š. Blažej [-] ) , P. Konvička [-] , M. Vyležík [-] (46. V. Šimeček [-] ) , K. Jančík [-] (69. P. Uvíra [-] ) , J. Anděl [-] , P. Žůrek [-]

ŽK: 42. P. Žůrek , 44. P. Konvička .
Hráči zápasu: M. Sasko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:50
Jan Chryczyk

Expert: Václav Pchálek
Tip experta: remíza

"Více bych tady věřil domácím, ale zkusím remízu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích