6:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek rozstřílel Háj


Branky


23. L. Komárek (vl.) , 32. M. Zagol , 45. L. Maléř , 60. P. Ďurica , 69. J. Šesták , 78. L. Vašina - 80. A. Blažej
19

V osmém kole hostil Fulnek celek z Háje ve Slezsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fulnek dal tři branky

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Fulnekem a Hájem. V úvodu zápasu hra byla dosti vyrovnaná a nikdo určitě nečekal tak jasné vítězství domácích. Ale pojďme si celý zápas projít popořádku. Prvních dvacet minut bylo oťukávajících a větší šanci nenabídlo. To se změnilo ve 23. minutě a paradoxně vše odstartoval vlastní gól. Domácí zahrávali rohový kop, na který si naskočil na přední tyči Martin Zagol a prudkou hlavičkou, i s přispěním bránícího Komárka, poslal míč za záda Chvěji – 1:0. Ve 33. minutě se nedohodl Keller s brankářem Chvějou a nabídnutou příležitost dokázal využít dotírající Martin Zagol – 2:0. V závěru půle se domácí dočkali ještě jednou. Ve 45. minutě nakopl Martin Zagol míč z půlky na úroveň penalty, kde měl Maléř spoustu času se připravit na zakončení a z voleje míč poslal o pravou tyč do brány – 3:0.

Další tři branky domácích, Háj dokázal dát jen jeden

Ve druhém poločase domácí nepolevili. V 60. minutě prodloužil centr z rohového kopu na přední tyči Kovář na zadní tyč, kde se vyšrouboval do vzduchu Ďurica a rozvlnil síť – 4:0. V 69. minutě přibyla další branka na straně domácích. Martin Zagol nakopl míč z vlastní poloviny do strany na Ďuricu, který hlavou míč sklepl k Šestákovi, který si všiml, že Chvěja je o trochu více venku z brány, a lobem ho překonal – 5:0. Další zásah přišel v 78. minutě, kdy centr soupeře Rychnovský odvrátil jen na hlavu Vašiny, který jej sklepl Šestákovi a ten z první doteku míč Vašinovi vrátil do stoprocentní pozice, ve které neselhal – 6:0. Hosté se však alespoň dočkali čestného úspěchu. V 80. minutě nakopl míč do vápna Rychnovský, kde zaváhala jak obrana, tak brankář Rozsypal a k míči se tak dostal Šimeček, kterému však ještě gól vyfoukl těsně před čárou Blažej – 6:1.

 

Fulnek si tak s klidem připsal tři body. Háj opět s prázdnou.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - L. Večeřa [-] , M. Kovář [-] (69. J. Stratil [-] ) , M. Zagol [-] , P. Zagol [-] - L. Vašina [-] , D. Rybařík [-] , V. Juřík [-] (70. R. Durec [-] ) - L. Maléř [-] (65. J. Šesták [-] ) , P. Ďurica [-] - J. Špitalík [-] (59. L. Stratil [-] )

TJ Háj ve Slezsku
L. Chvěja [-] - Z. Eršil [-] - P. Žůrek [-] , L. Malcharek [-] , J. Anděl [-] , L. Komárek [-] (75. D. Rychnovský [-] ) , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-] , M. Vyležík [-] (64. V. Šimeček [-] ) , A. Blažej [-]

ŽK: 88. D. Rybařík - 42. A. Blažej , 48. L. Malcharek , 58. M. Vyležík .
Hráči zápasu: M. Zagol , J. Šesták , P. Ďurica .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - SCHNEIDER Pavel, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Žídek
Tip experta: výhra domácích

"Fulnek je velice nepříjemný soupeř, Háj nebude stačit."

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích