J. Frébort 9. (p.)
J. Schmutz 39. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubině pomohly k výhře nad Bystřicí dvě penalty


Branky


9. J. Frébort (p.) , 39. J. Schmutz (p.)
13

V 6. kole hostila Hlubina celek z Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí proměnili dvě penalty

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Hlubinou a Bystřicí. Domácí předvádějí výkony jako na houpačce. Naposledy dostali výprask od Dolních Datyní, které to té doby nedokázali získat ani bod. Bystřice je na tom podobně. Doma zatím stoprocentní, venku dokázali vyhrát pouze jednou. I předváděná hra nasvědčovala tomu, že mají oba celky podobně kvalitní kádry. V první poločase to byli hosté, kteří více útočili. Hlubina se zaměřila spíše na bránění a rychlé kontry. V 9. minutě po jedné rychlé akci domácích a nakopnutém balónu se ve vápně jeden z hostujících hráčů provinil proti pravidlům a hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil Frébort. Gólmana poslal k levé tyči a svou střelu k té pravé – 1:0. V průběhu první půle si oba celky vytvořily pár slibných příležitostí, ale branku ze hry nedokázal vsítit ani jeden z aktérů tohoto klání. A tak ve 39. minutě zatáhl za záchranou brzdu při úniku Dzižy a byla z toho druhá penalta pro domácí tým. K té se tentokráte postavil Schmutz a proměnil penaltu jako přes kopírák podle svého spoluhráče – 2:0.

Druhá půle branku nepřinesla

Druhá půle už branku sice nenabídla, ale pár šancí přece jen nabídla. Oba celky hráli dost aktivně, tudíž to byla pro diváka slušná podívaná. Nejvíce se v těchto situacích předvedli oba brankáři, kteří si připsali několik skvělých zákroků a také díky nim se již skóre na světelné tabuli neměnilo.

 

Hlubina si tak po výbuchu v minulém kole připsala další tři body. Bystřice potvrdila špatnou formu na venkovních trávnících.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] , P. Karel [-] , J. Tomek [-] , J. Schmutz [-] (64. M. Švábík [-] ) , J. Dziža [-] , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] , J. Hommes [-] (88. M. Drastich [-] ) , F. Gaži [-] (78. J. Hanauer [-] ) , J. Frébort [-] (78. M. Tóth [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - M. Foniok [-] (46. D. Marosz [-] ) , F. Buryan [-] , R. Badura [-] , T. Kisza [-] (64. J. Staniek [-] ) , J. Pilch [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] , B. Krezelok [-] , L. Baron [-]

ŽK: 87. J. Tomek - 20. D. Zoubek , 51. R. Badura , 58. L. Baron .
Hráči zápasu: J. Otoupalík , J. Frébort - J. Galusík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - PETROŠ Radim, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů