Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice nadělily Kobeřicím sedmičku


Branky


15

V pátém kole hostily Petrovice celek z Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice se ujaly vedení, domácí vývoj do poločasu otočily

Sobotní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi a Kobeřicemi. Ve 4. minutě se dostal s míčem až do vápna Šimeček, ale jeho pokus Chmiel dokázal zneškodnit na roh. Ve 12. minutě postupoval do vápna Šimček z pravé strany. Ve vápně si míč před obráncem zasekl na levou nohu a vymetl levou šibenici – 0:1. V 17. minutě srazil ve vápně Kolarčik Ristovského a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Vlachovič a poslal ji k pravé tyči, kde si na ni Štencel sice sáhl, ale gólu zabránit nedokázal – 1:1. V 19. minutě našel nádherným pasem Ristovský Vlachoviče, ten přeloboval gólmana a otočil tak vývoj utkání – 2:1. Ve 23. minutě si na centr do vápna naběhl Ristovský a tvrdou hlavičkou nedal brankáři soupeře šanci – 3:1. Ve 28. minutě dostal přihrávku na hranici vápna Kubný a jeho technická střela minula pravou tyč. Ve 30. minutě se už Kubný ocitl při přebrání míče ve vápně, ale opět neseřídil mířidla a střela skončila mimo bránu. Ve 38. minutě vystřelil už ve vápně Ristovský technicky na zadní tyč, ale Ševior mu jeho střelu dokázal odvrátit na roh. Ve 40. minutě přiklepl Kubný míč Robinu Wirthovi, jenž technickou střelou levačkou zpoza vápna jen těsně minul levou šibenici. Ve 42. minutě dostali domácí míč do sítě, ale rozhodčí odpískal nedovolený zákrok předcházející brance, tudíž neplatila. Ve 44. minutě vystřelil bez přípravy z vápna Ristovský k pravé tyči, ale Štencel dokázal jeho pokus zneškodnit. V samotném závěru se prodral do šestnáctky Ristovský a poslal míč pod sebe na úroveň penalty odkud vystřelil Vlachovič, avšak Štencel jeho střelu po zemi k levé tyči dokázal vyrazit.

Petrovická demolice, hattrickem se zaskvěl střídající Hanusek

Ve 48. minutě si našel centr z rohu na zadní tyči Šimeček a nikým nehlídaný zamířil vedle pravé tyče. V 60. minutě dostal ve vápně přihrávku střídající Hanusek a poslal míč k levé tyči – 4:1. V 62. minutě si Hanusek našel vysoký míč, přehodil si ho přes Buchtu a střelou překvapil Štencela, který nedokázal včas zareagovat a balon doputoval až do sítě – 5:1. V 67. minutě si přehodil Kubný na velkém vápně míč z pravé na levou, ale jeho pěkná střela mířící do levého vinklu byla pro Chmiela snadnou záležitostí. V 70. minutě dostal míč na šestnáctce proti noze Ristovský, ale tentokráte branku přestřelil. V 73. minutě našel svým pasem pod sebe Adámek Hanuska, který poslal míč k levé tyči a zkompletoval hattrick – 6:1. V 77. minutě dostal míč na rohu vápna Makula a z úhlu prostřelil Štencela na zadní tyč – 7:1. V 80. minutě zahrával přímý kop metr za velkým vápnem Šimeček do levé časti branky, ale Chmiel byl pozorný a míč s klidem schoval v rukavicích. V 84. minutě našel Robin Wirth na vápně Krále, který se s míčem otočil a pravou nohou no poslal po zemi k levé tyči – 7:2.

Petrovice po pěti porážkách v řadě konečně vyhráli a připisují si první body. Kobeřice odjíždějí s prázdnou a s výpraskem.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
F. Chmiel [-] - J. Kubišta [-] (82. G. Molnári [-] ) , L. Němec [-] , D. Makula [-] , M. Vlachovič [-] (57. D. Hanusek [-] ) , M. Ristovský [-] (72. J. Adámek [-] ) , J. Urban [-] (68. L. Alman [-] ) , J. Paduch [-] , M. Reichl [-] , J. Hoffmann [-] , D. Gill [-] (78. M. Šiška [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Kolarčik [-] (82. A. Sotorník [-] ) , M. Stříbný [-] (87. T. Bielák [-] ) , J. Buchta [-] , A. Šimeček [-] , P. Ševior [-] , F. Rother [-] (39. M. Schlischka [-] ) , A. Kubný [-] (68. V. Tomášek [-] ) , J. Král [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

ŽK: 6. J. Urban , 34. J. Paduch , 86. L. Alman , 88. J. Hoffmann - 57. A. Šimeček .
Hráči zápasu: D. Hanusek , M. Ristovský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KRET Martin, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Lukáš Chvěja
Tip experta: remíza

"Kobeřice to venku budou mít těžké, Petrovice budou chtít získat první body, proto věřím v remízu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích