2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice otočily zápas s Hájem


Branky


15. A. Kubný , 41. R. Wirth - 7. J. Lampa
0

Ve čtvrtém kole hostily Kobeřice celek z Háje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí však vývoj zápasu otočili

Nedělní odpoledne nám nabídlo střetnutí mezi Kobeřicemi a Hájem ve Slezsku. V 7. minutě utekl po pravé straně Šec a nastřelil brankáře. Míč se odrazil k Andělovi, kterého Štencel také vychytal, ale meruna se odrazila na hlavu Lampy, jehož prudkou hlavičku vyrážel Štencel již za brankovou čárou – 0:1. V 15. minutě si narazil Kubný míč s Robinem Wirthem a z levého rohu malého vápna prostřelil na přední tyči Bartoše – 1:1. Ve 22. minutě se prodral do vápna aktivní Šec, avšak svou střelu umístil jen do boční sítě. Několik šancí na obou stranách končili buďto v rukavicích brankářů, nebo je zblokovali obránci daného mužstva. Dlouho to vypadalo, že branka asi už v první půli neuvidíme. Ve 41. minutě se to změnilo. Po pěkné akci na pravé straně se dostal s míčem do vápna Šimeček a poslal jej pod sebe na úroveň penalty, kde dobíhal úplně volný Robin Wirth a merunu umístil k pravé tyči – 2:1. V závěru první půle našel Šec vlevo ve vápně Komárka, kterému však střelu na zadní tyč dokázal Štencel zneškodnit.

Druhý poločas zůstal bez branek

Z kraje druhé půle to zkoušel z přímého kopu asi deset metrů za vápnem Kubný, ale vysoko přestřelil, málem i dokonce zábrany. O pár minut později sklepl Šec míč na malé vápno Eršila, který v dobré pozici branku netrefil. V 58. minutě mohli hosté vyrovnat. Nejprve se do úniku na brankáře dostal Šec, ale pouze ho nastřelil. Následně dostal míč Lampa a obstřel levačkou z hranice vápna skončil na břevnu. O minutu později se po centru Rothera dostal ke střele na rohu malého vápna Šimeček, ale balon špatně trefil a ten skončil vedle levé tyče. V 64. minutě to zkusil z přímáku těsně za vápnem Lampa, ale jako jeho protihráč na druhé straně vysoko přestřelil. V dalším dějství příliš šancí na skórování nepřišlo. Hosté na chvíli domácí zavřeli ve vápně, ale vyrovnat nedokázali.

 

Kobeřice si připsali první výhru v soutěži. Háj podruhé v řadě bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - J. Buchta [-] , M. Stříbný [-] (90. A. Oberherr [-] ) , P. Stuchlík [-] , A. Šimeček [-] (82. M. Schlischka [-] ) , P. Ševior [-] , F. Rother [-] (70. V. Tomášek [-] ) , A. Kubný [-] , J. Král [-] (90. A. Kolarčik [-] ) , R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - Z. Eršil [-] - M. Šec [-] (73. Š. Blažej [-] ) , P. Uvíra [-] , D. Rychnovský [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-] , M. Vyležík [-] , J. Anděl [-] , A. Blažej [-] (27. L. Komárek [-] )

ŽK: 18. J. Král - 30. P. Konvička , 68. L. Komárek , 83. D. Rychnovský .
Hráči zápasu: R. Wirth .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - JURYGÁČEK René, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.