R. Wirth 23.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2020 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice rozhodla o výhře nad Kobeřicemi v závěru


Branky


23. R. Wirth - 14. A. Liberda , 88. F. Buryan
14

Ve vloženém 15. kole hostily Kobeřice celek z Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily branku

Středeční odpoledne nám nabídlo souboj Kobeřicemi a Bystřicí. Kobeřice zatím za tři zápasy získaly pouze bod, a to i díky proměněné penaltě v závěru zápasu s Pustou Polomí. Bystřici se daří o něco lépe. Během prvních tří kol získala šest bodů. Sice dala již devět branek, ale obdržela pět v jediném, a to ve venkovním zápase s Brušperkem. Hosté určitě nechtěli navázat na minulé vystoupení na půdě soupeře. A v Kobeřicích jim to poměrně vyšlo. Ve 14. minutě podnikli hosté rychlou akci, kdy z pravé strany odcentroval do vápna Králíček na Kantora, jenž míč zpracoval a poslal dál na Liberdu, který prostřelil Štencela střelou k pravé tyči – 0:1. O pár minut později však bylo vyrovnáno. Ve 23. minutě zahrával rohový kop z pravé strany Kubný. Svým centrem našel volného Robina Wirtha, který jej z voleje napálil k pravé tyči – 1:1.

V závěru rozhodl Buryan

Druhý poločas byl vyrovnaný. Kobeřice ale nepředváděli hru, kterou po nich trenér chtěl a oproti minulému zápasu s Krnovem to byl opravdu spíše podprůměrný výkon. Když už to vypadalo na rovnocennou dělbu bodů mezi oba aktéry tohoto zápasu, přišla branka hostujícího celku. V 88. minutě vhodil Rusz dlouhý aut do vápna, kde se k němu prodral Krezelok a přiklepl jej Buryanovi, jenž z hranice vápna napřáhl ke střele a poslal ji k levé tyči, kde se Štencel natahoval marně – 1:2.

 

Kobeřice tak opět bez výhry. Bystřice si připsala první venkovní vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - M. Schlischka [-] (67. A. Kolarčik [-] ) , M. Stříbný [-] (78. T. Bielák [-] ) , P. Stuchlík [-] , A. Šimeček [-] , P. Ševior [-] , F. Rother [-] , A. Kubný [-] , J. Král [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (75. M. Foniok [-] ) , I. Martinčík [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] (87. D. Marosz [-] ) , A. Liberda [-] (89. J. Staniek [-] )

ŽK: 43. P. Stuchlík , 90. A. Šimeček - 59. B. Krezelok , 80. D. Kantor .
Hráči zápasu: F. Buryan , D. Kantor .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: JURAJDA David - FRYČ Lukáš, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Josef Klement
Tip experta: remíza

"Remízový zápas. Kobeřicím pomůže domácí publikum a udolají s Bystřicí alespoň bodík."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích