0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2020 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezi Krnovem a Bílovcem se zrodila remíza


Branky


15

Ve vloženém 15. kole hostil Krnov celek z Bílovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Hrubého neplatila

Středeční odpoledne nám nabídlo souboj Krnovem a Bílovcem. Toto utkání bylo předem dáno jako šlágr kola. Krnov s plným počtem devíti bodů a skórem 7:2. Na druhé straně Bílovec, který je zatím také stoprocentní, devět bodů a skóre 9:2. Očekával se tedy vyrovnaný zápas se spoustou šancí a hlavně branek. Od úvodního hvizdu diktovali hosté z Bílovce tempo hry a domácí se zaměřili na poctivou hru odzadu. A první poločas jim to vycházelo skvěle. Navíc se dostávali do rychlých kontrů, a dokonce vstřelili branku. Bohužel ale nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení Hrubého, který se do postavení mimo hru dostává poměrně častokrát.

Druhá půle branku také nepřinesla

Ve druhé půli síla Bílovce nabírala na obrátkách, ale na dobře připravenou obranu domácích byla krátká. Bílovec dojížděl na špatně vyřešenou finální fázi, kdy nedokázal lépe vyhodnotit danou situaci. Krnovu pomalu docházeli síly. Nejvíce je podržel gólman Řeháček. Nakonec se ve šlágru kola žádná gólová (tedy platná) akce nezrodila. Krnov určitě po zápase bod bere. Pro Bílovec je to nejspíše ztráta.

 

Oba celky tak poprvé v sezóně nevyhrály a rozdělily si body.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Machalický [-] , J. Šimčík [-] , M. Havlíček [-] , T. Matějíček [-] - A. Teichmann [-] (82. L. Zavadil [-] ) , T. Kolbasa [-] (88. J. Burda [-] ) , M. Sabo [-] , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] - J. Hrubý [-] (90. K. Burian [-] )

FC Bílovec
R. Jaška [-] - M. Mikuš [-] , M. Socha [-] , A. Dluhoš [-] (62. M. Raszyk [-] ) , O. Cverna [-] , V. Mozol [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] (62. T. Socha [-] ) , D. Dybal [-] , J. Tomášek [-] , P. Střelec [-] (82. M. Telnar [-] )

Hráči zápasu: J. Řeháček .
Počet diváků: 193. Rozhodčí: SZWED Marek - JURYGÁČEK René, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Josef Klement
Tip experta: remíza

"Krnov doma umí a toto zajímavé utkání skončí remízou."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů