3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná porazila na podmočeném terénu Brušperk


Branky


16

Ve třetím kole hostila Břidličná celek z Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v první půli vstřelil Cudrák

Sobotní deštivé odpoledne nám nabídlo souboj mezi Břidličnou a Brušperkem. První velká šance hned skončila gólem. V 10. minutě přihrál Rolný ideálně míč do nohy Cudrákovi, který se odpoutal od obránce a překonal Pacanovského – 1:0. V 16. minutě nahrál z kraje hřiště György na Rolného, který míč poslal z první dál do vápna na Adamovského, jenž svou střelu zamířil vedle pravé tyče. Ve 25. minutě vyprodukoval střelu z levé strany Cudrák a Pacanovský předvedl skvělý zákrok a odvrátil míč do bezpečí. Ve 34. minutě zahrával přímý kop Cudrák z úctyhodných pětatřiceti metrů a jeho dělovku musel zlikvidovat až Pacanovský, který míč vyrazil. Ve 36. minutě skončila zblokovaná střela Rolného jen těsně vedle pravé tyče a z následného závaru po rohovém kopu se domácí navýšení skóre nedočkali. Brušperk svou první velkou šanci měl až pět minut před koncem první půle, kdy se míč dostal k Preči, ale jeho střele scházela přesnost i razance a míč tak v klidu lapil do svých rukavic Zifčák. Ve 43. minutě přímý kop ze třiceti metrů zahraný Poláškem asi o metr minul levé víko soupeřovi branky.

Brušperk kousal, domácí přidali dvě branky

Jelikož celý první poločas přívalově pršelo, nedokázal trávník vodu vstřebat a po celém hřišti se vytvořily kaluže. Ve 46. minutě si zaběhl za obranu do vápna Preči a jeho tvrdá střela z levé strany nadělala Zifčákovi na mokrém povrchu spousty práce. Ve 49. minutě zahrával přímý kop z dvaadvaceti metrů Polášek. Míč zakroutil přes zeď k levé tyči, kde však zasáhl skvělou robinzonádou Zifčák a nedovolil vyrovnání. A přišla rychlá odpověď na druhé straně, typický příklad nedáš-dostaneš. V 50. minutě nacentroval po narážečce s Rolným Cudrák míč do vápna, kde jej Adamovský hlavou prodloužil na volej Györgymu, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Brušperk se ale nevzdával a nadále hrál aktivně. Branku však vstřelit nedokázal. A tak přišla řada na domácí Břidličnou. V 77. minutě poslal míč za záda Pacanovského Adamovský a rozhodl tak o výhře domácího týmu.

Souboj zatím neporažených týmů a bez inkasované branky dokázala vyhrát Břidličná a nadále ještě jako jediná neinkasovala. Brušperk si připisuje první porážku a odjíždí s prázdnou.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , V. Berger [-] , M. Čanecký [-] - A. Rolný [-] (83. L. Dvořák [-] ) , M. Cudrák [-] (78. L. Klement [-] ) , O. Ficek [-] (64. D. Hoffmann [-] ) , L. Češek [-] , R. György [-] - A. Helebrand [-] , T. Adamovský [-] (86. P. Simichanidis [-] )

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] , R. Kublák [-] (5. D. Vrána [-] ) , E. Nitka [-] , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] , D. Klimša [-] (74. V. Sýkora [-] ) , M. Aniol [-] , I. Preči [-] , J. Malúš [-]

ŽK: 41. V. Berger - 30. J. Malúš .
Hráči zápasu: L. Zifčák , M. Cudrák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - VIŠČOR Michael, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra domácích

"Tady bych věřil v sílu domácího prostředí."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Břidličná je doma silná. Jednička

Tip: výhra domácích