2:1
(1:0)
79. P. Koča
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase domácí Nýrsko Kralovice přehrálo +FOTO


Branky


21. J. Lužný (p.) , 82. K. Kalivoda ml. - 79. P. Koča
0

Nýrsko vybojovalo na domácí půdě další cenné body. V rámci třináctého kola ve vyrovnané partii přetlačilo nakonec doma Kralovice 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko proměnilo pokutový kop

Hosté z Kralovic vstoupili do zápasu s domácím Nýrskem poměrně aktivně. Kralovice měly už ve 3. minutě  šanci na gól, ale Volín střelou z vápna minul. Domácí o sobě dali vědět hned vzápětí, měli blízko ke gólu, ale Šnourova střela se nevešla mezi tyče. Za několik minut pak měl šanci i György, ale ve skluzu netrefil odkrytou bránu. Ve 20. minutě Hyneš nezachytil zpětnou kličku Györgyho, který se o něj ve vápně otřel, rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu a kralovický obránce od něj viděl žlutou kartu. Za svoji aktivitu šli domácí zaslouženě do vedení, když Jakub Lužný proměnil pokutový kop. Na druhé straně zahrozil dvakrát hlavou Mareš, při druhé šanci po rohovém kopu vykopával obránce míč na poslední chvíli těsně před brankovou čárou. Domácí pak pokračovali v kombinační hře a do poločasu si udržovali mírnou převahu.

 

Kralovice šly do deseti, drama pokračovalo do samého závěru

Druhý poločas začal opět šancí Kralovic. Řenč našel zpětnou přihrávkou Běhounka, který už byl v šestnáctce a kroutil technickou střelu do brány, nicméně těsně minul. Domácí se následně vrátili ke kombinační hře, měli balon více na svých kopačkách a i několik šancí bylo z jejich strany vidět. Další průběh ovlivnilo vyloučení Hyneše, který za zákrok zezadu viděl v pětašedesáté minutě druhou žlutou kartu a musel tak předčasně opustit hřiště. Paradoxně tento moment hostům spíše pomohl, v deseti hráčích se začali dostávat více dopředu a v devětasedmdesáté minutě se dočkali vyrovnávací branky. Pavel Koča si našel ve vápně přihrávku Řenče, střelu z první mu zblokoval ještě obránce, ale dorážka už do brány doputovala. Domácí se ale záhy z vyrovnávací branky oklepali, Kohout měl na kopačkách vedoucí gól, ale přestřelil. Domácí se hnali dál za vítěznou brankou a kralovická obrana, která byla oslabená o vyloučeného Hyneše, ve dvaaosmdesáté minutě utkání kapitulovala a domácím vrátil vedení Karel Kalivoda. Nicméně zajímavá zápletka ještě pokračovala. Po centrovaném balonu měl na hlavě vyrovnání Koča, ale v pádu minul bránu. V úplném závěru byl pak ještě ve vápně tvrdě atakován hostující Volín, ale píšťalka sudího tentokrát zůstala němá.

 

 

FOTO: Terezie Vavříková

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "Spokojenost s výsledkem, ale s předvedenou hrou vůbec. Hráli jsme špatně, to se vůbec nedá srovnat se zápasem v Křimicích."

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Když vezmu zápas jako celek, body si domácí zaslouží. Ale nedali jsme je zadarmo, první gól dostali z penalty a druhý už v oslabení, ve kterém jsme paradoxně začali mít více ze hry. V závěru mohli nejprve znovu vyrovnat, a pak se mohla i pískat penalta. Rozhodčí by si ji za ten tvrdý zákrok bez problémů obhájil, ale neměl jednoduše odvahu to v 92. minutě proti domácím písknout. Jinak zápas řídil korektně a s přehledem."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] , I. György [-] (57. K. Kalivoda ml. [-] ) , T. Lhotka [-] , T. György [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] (78. M. Trefanec [-] ) , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] (79. M. Bastl [-] ) , A. Antonovics [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Koudele [-] (88. M. Pecka [-] ) , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Bulín [-] (62. P. Koča [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-]

ŽK: 82. K. Kalivoda ml. - 21. D. Hyneš . ČK: 65. D. Hyneš .
Hráči zápasu: J. Moravec - P. Koča .
Místo: Nýrsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOCELKA Milan - MAZANEC Marek, KOVÁŘÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.