3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná rozhodla o výhře nad Kobeřicemi již v první půli


Branky


11

V prvním kole hostila Břidličná celek z Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do tříbrankového vedení

Sobotní střetnutí nám nabídlo souboj mezi Břidličnou a Kobeřicemi. Již ve 3. minutě vyslal Daříček z vlastní poloviny míč do křídla na Cudráka, který si ho zatáhl až do vápna a odcentroval na Rolného, který v souboji odrazil míč ideálně na střelu Adamovskému. Ten však trefil jen ležícího Reného Wirtha. V 8. minutě se po rychlé rozehrávce dostal k míči Cudrák a z dobrých třiceti metrů napálil břevno. Následnou hlavičku Adamovského zpacifikoval Štencel. V 9. minutě vybojoval Rolný míč na vlastní polovině a následně vyslal do křídla Adamovského, který na nic nečekal a šajtlí poslal do úniku osamoceného Helebranda, který dokázal prostřelil vyběhnuvšího Štencela – 1:0. Ve 23. minutě přetlačil Adamovský v souboji Ševiora a zamířil si to do vápna, kde se kličkou zbavil Štencela a následně předložil míč jako na zlatém podnose Cudrákovi, který ho jen jednoduše doklepl do opuštěné svatyně – 2:0. Ve 28. minuta vyzkoušel vystřelit až z půlícího kruhu Stuchlík, ale mířil vysoko nad domácí svatyni. Ve 31. minutě zkazil Daříček malou domů a nabídl míč Šimečkovi, který jej z hranice malého vápna poslal pod sebe na volného Kubného. Toho však zradilo zpracování a souboj ve skluzu vyhrál Zifčák a odkopl míč. Z následného protiútoku, kdy Adamovský vyslal do úniku Helebranda, který zkusil obejít brankáře kličkou, nic nebylo, jelikož Štencel dokázal tuto akci zlikvidovat. Ve 36. minutě vyslal Daříček opět do lajny Cudráka, který se odpoutal od obránce a milimetrovým pasem našel volného Rolného, který z první placírkou umístil míč k pravé tyči – 3:0. Ve 44. minutě špatně rozehrál Rolný a nabídl míč Šimečkovi, který dokázal míč krkolomně udržet před dotírajícím obráncem a přihrál jej doprava na volného Kubného, který zřejmě nepovedeným pokusem o centr nastřelil spojnici. Ve 45. minutě si Cudrák navedl míč na střelu a z hranice vápna zamířil jen těsně nad. V nastavení ještě provětral rukavice Štencela střelou z dálky Ficek.

Druhý poločas zůstal bez branek

Ve 46. minutě se k odraženému míči dostal na vápně Rolný, ale jeho střela byla zblokována těsně nad bránu. Po dalších závarech před hostující brankou se nedokázal nikdo prosadit, a nakonec vše skončilo útočným faulem. V 53. minutě šli po rohovém kopu hostujícího týmu domácí do rychlého brejku, kde se míč i se štěstím dostal až k Adamovskému. Ten obelstil obránce, ale následně si vylámal zuby na Štencelovi, který dokázal obstřel nohou vyrazit na roh. V 61. minutě našel Berger krásným pasem Adamovského, který z hranice šestnáctky vypálil k tyči, kde však byl pozorný Štencel. V 63. minutě to zkusil Rolný z dálky, ale vysoko přestřelil. V 66. minutě dobrá rána Kubného doputovala jen vedle levé tyče Zifčákovi branky. V 68. minutě našel Ficek pasem na vápnu volného Adamovského, který si míč připravil ke střele, ale z dobré pozice přestřelil. Hosté zlobili jen z přímých kopů Kubného, ale tomu se moc v tomto zápase nevedlo. Balóny končily buďto v rukou Žifčáka nebo nastřelil zeď. V 80. minutě se ke střele odhodlal Ficek, ale jeho pokus jen prosvištěl vedle pravé tyče. Dále byly v zápase vidět jen pološance a výsledek se již nezměnil.

 

Břidličná si tak doma připisuje první tři body. Kobeřice odjíždí s prázdnou.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Daříček [-] , D. Jiřičný [-] , M. Čanecký [-] - V. Berger [-] , O. Ficek [-] (80. L. Klement [-] ) , A. Rolný [-] , R. György [-] (60. L. Češek [-] ) , M. Cudrák [-] (77. L. Dvořák [-] ) - A. Helebrand [-] , T. Adamovský [-] (70. D. Hoffmann [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - J. Oberherr [-] (70. F. Kollek [-] ) , P. Ševior [-] , F. Rother [-] , A. Kubný [-] , J. Král [-] , P. Stuchlík [-] (81. M. Schlischka [-] ) , R. Wirth [-] , J. Buchta [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (75. M. Stříbný [-] )

ŽK: 36. F. Rother .
Hráči zápasu: T. Adamovský , A. Rolný , M. Cudrák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - ČUBA Daniel, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra hostů

"Břidličná patří mezi špičku v krajském přeboru, přesto bych zde zkusil vsadit na Kobeřice, které jsou nakopnuté vítězstvím Prajzského poháru a určitě se domácích nezaleknou."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích