1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes slibný poločas Černice doma padly


Branky


0

Zranění hráči se podepsali na výsledku domácího zápasu Černic, které přivítaly Stříbro. I přes slibný poločas nakonec Stříbro stav utkání otočilo a body veze domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól a první zraněný hráč na straně Černic

V prvním poločase se dařilo více domácímu celku. Černice vstoupily do utkání aktivněji, také otevřely skóre v jedenatřicáté minutě, kdy úspěšně zakončil Lukáš Nohava. O sedm minut později se ale zranil domácí Petr Stoilov a musel střídat, čímž domácí přišli o velmi kvalitního hráče. Hosté se v první půli neprosadili.

Stříbro vývoj utkání otočilo

Ve druhé půli dokázali hosté vyrovnat, když se v padesáté minutě prosadil Tomáš Bůžek. Stav utkání tak byl 1:1. Domácí čekala ještě jedna rána v podobě zraněného Michala Mura, který musel střídat v devětasedmdesáté minutě, což Černice ještě více oslabilo. Stříbro toho dokázalo využít a ve dvaaosmdesáté minutě na 1:2 upravil Ondřej Pavlas. Stříbro tak odváží body z Černic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "První poločas 1:0 se vedlo, gól dával Nohava, to bylo celkem dobrý. Pak se zranil Stoilov, už jsme museli střídat, a zranil se Mur, a to už je na náš mančaft moc. Dva moc zkušení hráči se zranili, my vystřídali, pak jsme to oslabili a oni dali dva slepené góly a zase vyhráli."

TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Hráli jsme velice špatně, opět bez pohybu, nápadu, myšlenky. Dá se říci, že jsme podcenili soupeře. Sice vezeme vítězství 2:1, ale díky velké bojovnosti v závěru, ale ne fotbalovosti."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Šašek [-] , O. Marušinec [-] , P. Mlnařík [-] - L. Táborský [-] (64. M. Chvojka [-] ) , J. Müller [-] , M. Seman [-] , L. Nohava [-] , M. Mur [-] (79. M. Laibl [-] ) - J. Bystřický [-] , P. Stoilov [-] (38. R. Nádraský [-] )

TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - T. Bůžek [-] (94. K. Blažek [-] ) , A. Mikulovský [-] (77. D. Bláha [-] ) , L. Pleško [-] , D. Tůma [-] (87. J. Petrlák [-] ) , A. Kohut [-] , J. Eliáš [-] (73. V. Turek [-] ) , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , T. Florus [-] , L. Ulč [-]

ŽK: 48. Z. Daněk ml. , 68. M. Mur - 47. T. Bůžek , 50. R. Hřebík , 53. J. Eliáš , 85. D. Tůma .
Hráči zápasu: M. Seman - Č. Dostál .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petrželka František - LHOTÁK Luděk, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.