1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříze hra na brejky vyšla, z Rakové veze tři body domů


Branky


63. P. Vohár - 32. Z. Netáhlo , 50. V. Landa , 65. D. Kašpar (vl.) , 84. M. Paukner , 86. J. Sedlecký
0

Zajištěná obrana a hra na brejky, to byla strategie Horní Břízy, se kterou uspěla v Rakové, odkud domů odváží tři body. Horní Bříza zakončila úspěšně čtyřikrát, domácí jí pomohli jedním vlastním gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bříza šla do vedení už v první půli

První půle zápasu, kdy Raková přivítala na domácí půdě celek Horní Břízy, byl spíše opatrný. Diváci se dočkali pouze jedné jediné branky a to až ve dvaatřicáté minutě. První branka padla přes levou stranu, kdy Horní Bříza rozehrávala standardní situaci, míč se dostal k Macháčkovi, který nahrál na Netáhla, který po levé straně zatáhl balon, udělal si pravou kliku do vápna a obstřelil obránce i brankáře. Zdeněk Netáhlo tak otevřel skóre a poslal hosty do vedení.

Druhá půle ve znamení úspěchu hostí

Druhé půli hosté kralovali. Nejprve v padesáté minutě zvýšil vedení hostí Viktor Landa. Nakopnutý balon se dostal do šestnáctky, následoval závar před brankou a Landa prostřelil balon mezi hráči. Ve třiašedesáté minutě se poprvé prosadili v zápase domácí, když úspěšně zakončil Petr Vohár a snížil na 1:2. O dvě minuty později ale následovala po zásluze Davida Kašpara vlastní branka Rakové, díky které Bříza opět odskočila na dvoubrankové vedení za stavu 1:3. Ve čtyřiaosmdesáté minutě opět Bříza navyšovala a opět u toho byl Zdeněk Netáhlo, který přihrával Sedleckému, Sedlecký narážel na vápno a Martin Paukner zakončil z hranice šestnáctky po zemi k levé tyči. O dvě minuty později zakončila Bříza naposledy, kdy po přihrávce Netáhla uklidil míč do branky Jiří Sedlecký.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Lukáš Novák: "Dnešní zápas svědčil o tom, že budeme muset v zimě hodně zapracovat, abychom mohli hrát tuto soutěž. Soupeř nás přehrál po všech stránkách a zaslouženě vyhrál. I když jsme měli řadu příležitostí, tak jsme nedokázali udržet tempo."

SK Horní Bříza
Martin Löffelman: "Vycházeli jsme ze zajištěné obrany, hráli jsme vyloženě na brejky, což se nám povedlo."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - L. Bůcha [-] , J. Silovský [-] , J. Lerbletier [-] , P. Vohár [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] (69. P. Smitka [-] ) , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Sedlecký [-] , V. Zavadil [-] (46. J. Bureš [-] ) , A. Lavička [-] , M. Fišer [-] - M. Macháček [-] , Z. Netáhlo [-] (87. R. Pöschl [-] ) , K. Příhoda [-] , M. Paukner [-] - V. Landa [-] , M. Zavadil [-]

ŽK: 28. J. Procházka , 67. D. Kašpar , 82. M. Reitspies - 2. V. Zavadil .
Hráči zápasu: Z. Netáhlo .
Místo: Raková. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KÖNIG Michal, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.