8:1
(4:1)
34. P. Pikl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka doma přejela Chodský Újezd


Branky


2. P. Kalaš , 10. D. Triner , 18. P. Kalaš , 35. J. Pekník , 60. M. Primas (p.) , 69. J. Stanka , 81. P. Kalaš , 85. J. Stanka - 34. P. Pikl
0

Vysoko porazila Košutka na domácí půdě hosty z Chodského Újezda. Výsledkem 8:1 si domácí zajistili další cenné body na své konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka dala dva rychlé góly, Újezd šel do deseti

Skvěle vstoupila do domácího utkání s Chodským Újezdem plzeňská Košutka, která otevřela skóre hned ve druhé minutě, kdy se poprvé v zápase prosadil Pavel Kalaš. V desáté minutě první půle pak Košutka přidávala další branku po zásluze Daniela Trinera a pod třetí branku se v osmnácté minutě podepsal znovu Pavel Kalaš. Ve čtyřiatřicáté minutě se poprvé a naposledy prosadil Chodský Újezd, když zakončoval Petr Pikl. Košutka ale odpověděla záhy a na 4:1 upravil v pětatřicáté minutě Jan Pekník. V sedmatřicáté minutě musel plochu předčasně opustit Ladislav Pikl, který viděl červenou kartu jakožto druhé druhé napomenutí během utkání, a tak šel Újezd do deseti.

Kalaš si připsal další hattrick

Druhá půle pak už byla čistě v režii plzeňské Košutky, která si body nenechala vzít a užívala si fotbal. V šedesáté minutě proměnil pokutový kop Milan Primas, v devětašedesáté na 6:1 navýšil Jakub Stanka. Pavel Kalaš dosáhl dalšího podzimního hattricku během jedenaosmdesáté minuty, kdy upravil na 7:1 a o čtyři minuty později se prosadil v zápase podruhé Jakub Stanka.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: "Začali jsme dobře, ve druhé minutě jsme dali góla na 1:0. Pak druhého v desátý na 2:0, tak to si myslím, že se asi zlomilo, dva rychlé góly, to nám hrozně pomohlo. Pak jsme přidali třetí, následně dostali na 3:1, navíc oni pak byli vyloučení, jeden hráč to neunesl a nechal se zbytečně vyloučit, takže soupeř hrál o deseti. Ve druhé půli jsme přidávali další góly, nenechali jsme si to utéct a spíš jsme si užívali fotbal."




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Bureš [-] , P. Arnošt [-] (68. J. Stanka [-] ) , P. Kalaš [-] , M. Primas [-] , D. Triner [-] , T. Forejt [-] (58. J. Holec [-] ) , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (58. J. Chabr [-] ) , J. Pekník [-] (58. J. Blažejovský [-] ) , J. Novák [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] , M. Beneš [-] - M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - A. Kurčík [-] , P. Pikl [-] - P. Tomek [-] (57. D. Martínek [-] )

ŽK: 20. J. Novák , 50. D. Triner , 64. J. Chabr - 36. L. Pikl ml. , 37. P. Pikl , 58. M. Beneš , 59. P. Opava , 74. A. Kurčík , 86. J. Pikl . ČK: 37. L. Pikl ml. .
Hráči zápasu: P. Kalaš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Petržilka Jiří - LEGO Jan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.