3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky atraktivní fotbal si užili ve Stříbře


Branky


18. D. Bláha , 24. T. Bůžek , 47. D. Bláha - 39. R. Květoň , 79. M. Boř
0

Diváci si rozhodně museli užít zápas ve Stříbře, kdy domácí hráči přivítali celek Horažďovic. Velmi vyrovnaný a bojovný fotbal přinesl více radosti domácímu celku, který narušil vítěznou vlnu Horažďovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro si rychle vypracovalo dvoubrankové vedení

Vstup do utkání lépe vyšel domácímu celku, který si dokázal poměrně rychle vypracovat dvoubrankové vedení. Z rychlého brejku dával prvního góla a otevíral v osmnácté minutě skóre Dominik Bláha. Vedení Stříbra pak ještě navyšoval ve čtyřiadvacáté minutě Tomáš Bůžek. Hosté z Horažďovic o sobě dali vědět v devětatřicáté minutě, kdy zakončil Rudolf Květoň a snížil tak na 2:1.

Tři body zůstávají ve Stříbře

Do druhé půle vstupovaly Horažďovice s cílem vývoj zápasu zvrátit, ale hned v jejím úvodu navyšoval vedení domácích na 3:1 opět Dominik Bláha. Stříbro drželo převahu po zbytek druhé půle, Horažďovice korigovaly až v devětasedmdesáté minutě, když zakončil Miloš Boř a upravil na konečné skóre 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "V uvozovkách jsme museli improvizovat se sestavou, protože tři hráči ze základní sestavy nemohli nastoupit, takže se prokázalo, že máme silnou lavičku. Zápas, myslím, velice dobré úrovně, k čemuž hlavně přispěl i soupeř, což byl asi nejlepší soupeř, který tady u nás hrál. Povedl se nám vstup do druhého poločasu, kdy jsme zvýšili na 3:1 a dokázali jsme to udržet."

FK Horažďovice
Miloš Boř: "Zápas se musel z pohledu diváka líbit, bylo to nahoru, dolů, ze všech stran. Nás asi srazilo, že jsme dostali dva rychlé góly. Potom jsme tedy do poločasu na 2:1 snížili, že ve druhém poločase na ně vlítneme, ale inkasovali jsme vlastně hned v první minutě na 3:1 a potom jsme korigovali až nějakých deset minut před koncem na 3:2. Ale myslím, že divákovi se ten fotbal určitě líbil."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - T. Bůžek [-] (86. J. Svoboda [-] ) , D. Bláha [-] (81. A. Mikulovský [-] ) , J. Petrlák [-] (90. J. Křelovec [-] ) , L. Pleško [-] , V. Turek [-] , A. Kohut [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , K. Blažek [-] , L. Ulč [-]

FK Horažďovice
D. Macoun [-] - J. Forman [-] , V. Vrzal [-] (30. J. Sova [-] ) , T. Greger [-] - J. Janouškovec [-] , M. Šašek [-] (72. A. Vachuška [-] ) , J. Boček [-] (72. M. Boř [-] ) , T. Jůda [-] , R. Květoň [-] , M. Šafanda [-] - J. Nauš [-]

ŽK: 74. L. Pleško , 79. L. Ulč - 17. J. Boček , 77. A. Vachuška , 90. T. Jůda .
Hráči zápasu: J. Forman .
Místo: Stříbro - UMT. Počet diváků: 94. Rozhodčí: KAFKA Václav - ČERMÁK Vladimír, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.