0:1
(0:1)
31. P. Mlnařík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest červených karet během zápasu viděli fanoušci v Žichovicích


Branky


31. P. Mlnařík (p.)
0

Neuvěřitelné množství červených karet bylo k vidění v zápase Žichovic a Černic. Pět červených karet viděli domácí, jednu hosté. Jediný gól zápasu vzešel z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku zápasu přinesl pokutový kop

Domácí nastupovali k zápasu s posledním týmem tabulky s odhodláním získat povinné vítězství. Začátek zápasu ale patřil hostům, kteří byli aktivnější, ale branku Fiřta neohrozili. Postupem času se hra vyrovnala, hostující obrana měla plné ruce práce, jen díky skvělým zákrokům brankáře Daňka Žichovice nezakončily. Daněk vychytal postupně tutovky Benedikta a Šimáčka, kteří z malého vápna nedokázali hostujícího brankáře překonat, bohužel ani dorážky z bezprostřední vzdálenosti se bratrům Benešům nepodařilo přetavit v gól. Takže zákonitě přišel trest, kdy z ojedinělé akce Frýzek fauloval černického hráče, a pískala se penalta. V jedenatřicáté minutě pak hostující Petr Mlnařík proměnil pokutový kop, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Ve druhé půli se to jen červenilo

Pokud první půle nepřinesla mnoho fotbalové parády, tak půle druhá byla ještě horší, v hlavní roli se však objevil hlavní rozhodčí Milan Kulhánek a jeho píšťalka. Domácí měli více ze hry, hosté hrozili z brejků. Za zmínku stojí snad jen samostatný nájezd Benedikta, který trestuhodně poslal balon pouze do náruče Daňka. Během druhé půle padlo neuvěřitelných šest karet. Ve třiašedesáté minutě ji viděl žichovický Pavel Bálek, v šestašedesáté minutě Jan Beneš, v osmdesáté minutě hostující Marek Seman, který oběma rukama atakoval obličej Šimáčka, který měl po jeho zákroku roztržený ret, a pak již jen plejáda domácích – ve čtyřiaosmdesáté Martin Linhart, v osmaosmdesáté Jiří Šimáček a v devadesáté ještě Radim Šiška.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: "Pět domácích červených karet se jen tak nevidí, nutno dodat, že dvě byly po právu, když na svoji tvrdou a nedisciplinovanou hru doplatili P. Bálek, J. Beneš. Další dvě červené karty byly zcela nesmyslné, a to udělení žluté a následné červené karty Linhartovi a zvlášť nepochopitelné bylo udělení dvou žlutých karet R. Šiškovi. První dostal po tom, co brankář Daněk mu dal před zahráním rohovém kopu loktem do obličeje, pak mu tam pro jistotu strčil ještě rukavici a zařval. Druhou obdržel, když do něj strčil v přerušené hře hostující útočník. Na druhé straně byl černický hráč ušetřen jasné červené karty. To, co se odehrávalo v Žichovicích nikdo z pamětníků nepamatuje, neviděl a všichni doufáme, že už asi nezažije. Rozhodčí Milan Kulhánek totálně zápas nezvládl, hrubě ovlivnil svým katastrofálním a ostudným výkonem utkání, zhnusil fotbal všem lidem, kteří se kolem žichovického fotbalu točí. Uvidíme, jak jeho výkon bude hodnotil delegát svazu Ladislav Mareška, nicméně to již nám body nevrátí. Již jsme se smířili s tím, že poznáváme na venkovních hřištích, kdo je domácí tým, ale pokud se nám to opakovaně stává na domácím trávníku, tak to už asi něco není v pořádku."

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Byl to bojovný výkon na hranici sebeobětování, protože jistě víte, kolik tam padlo karet."



Sestavy


TJ Žichovice
M. Fiřt [-] - J. Beneš [-] , J. Benedikt [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Kuncl [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] (80. M. Laibl [-] ) , R. Kozák [-] , M. Seman [-] , L. Nohava [-] (88. L. Táborský [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Nádraský [-] , P. Mlnařík [-] , M. Mur [-] , J. Müller [-] , O. Marušinec [-]

Hráči zápasu: M. Seman .
Místo: Žichovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KOMANEC Petr, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.