1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kralovicích rozhodly pokutové kopy +FOTO a VIDEO


Branky


0

Kralovice přivítaly v rámci předposledního podzimního kola celek Kdyně. Vyrovnaný zápas před největší návštěvou kola rozhodovaly až pokutové kopy, na ty byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla opatrný fotbal

Prvni polovina utkání nabídla třem stovkám diváků opatrný fotbal plný soubojů, pouze s náznaky šancí na obou stranách. První střela na bránu tak rovnou přinesla gól, kralovický Jan Lavička se po přiťuknutí Petra Bulína opřel do míče nádherně ze šestnáctky a balon zapadl k levé tyči. Na druhé straně se střelou kousek od tyčky prezentoval Karel Šmejkal. Lavička měl po deseti minutách na hlavě druhý gól, ale z jasné šance míč lehkou tečí poslal mimo. Do poločasové přestávky šly Kralovice tedy s vedením 1:0.

 

 

Kralovice šly do deseti

Druhou půli otevřeli střelou aktivnější hosté, ale Vojtěch Mifek nemířil přesně. Domácí prověřili Horáčka v brance Volínem, ale jeho střela příliš nebezpečná nebyla. Srovnání přišlo v 66. minutě po rychlém rozehrání trestného kopu, kdy Michael Džugan dostal do vápna ideální balon mezi třemi nekoncentrovanými obránci Kralovic a z obtížné pozice vymetl na bližší tyči horní růžek Šottovi branky, 1:1. V sedmdesáté minutě uviděl po druhém napomenutí červenou kartu Vlk a domácí se museli začít více soustředit na defenzivu. Kdyně vycítila šanci a k vápnu se probíjel aktivní Vojtěch Mifek a o chvíli později Karel Šmejkal. Po několika minutách náporu Kdyně začali být i přes hru v oslabení domácí vyrovnaným protivníkem a s ubíhajícím časem zápasu dokonce nebezpečnějším. Bylo vidět, že Kralovice chtějí i v deseti zvrátit nerozhodný výsledek ve svůj prospěch. Náznaky šancí byly do konce zápasu na obou stranách, ale větší ohrožení branky zhatily nepřesnosti nebo tvrdé osobní střety, které nadělaly při posuzování rozhodčímu Presslovi nejednou pořádné vrásky na čele. Za celý zápas musel řešit mnoho sporných situací, které vygeneroval ne příliš pohledný zápas s převahou fyzických soubojů.

Rozhodovaly pokutové kopy

Po devadesáti minutách byl stav utkání stále nerozhodný, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm měly Kralovice dobře nakročeno, po zaváhání Kdyně ve druhé sérii udržovaly náskok až do páté série, kde měl "matchball" Daniel Hyneš, ale vylámal si zuby na Horáčkovi. Narozdíl od hostí byl neúspěšný v šesté sérii také Řenč a Kdyně si odvezla jeden bod z rozstřelu navíc.

 

VIDEO

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Václav Ježek: "Krásné podzimní počasí přilákalo hodně diváků, ale upřímně, nechtěl bych být mezi nimi. Zápas neměl z naší strany vůbec náboj a šancí jsme viděli velice málo. Nicméně soupeř byl dnes o trochu fotbalovější a hodně nás ovlivnilo i vyloučení našeho stopera. Remíza je pro nás každopádně málo."

SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: "Byl to vyloženě remízový zápas, bylo to hodně vyrovnané, chvílemi to bylo nahoru - dolů, chvílemi jsme měli tlak my, chvílemi Kralovice. My dostali v prvním poločase góla po hodně velké chybě, kdy naši obránci pořád ustupovali a ustopovali a kralovický hráč to vzal hezky na sebe, vystřelil, náš brankář vůbec nic neviděl. My potom dali po kombinaci góla, Džugan dával. No a penalty, to je taková loterie, v té se nám ale daří."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Koudele [-] , J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , P. Koča [-] (15. P. Bulín [-] ) , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] , T. Běhounek [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Džugan [-] (79. M. Janeček [-] ) , R. Mathauser [-] (85. T. Dufek [-] ) , M. Výškrabka [-] , L. Výškrabka [-] (46. K. Hamor [-] ) , K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] , V. Mifek [-] , J. Šmejkal [-] , P. Blažek [-] , P. Forst [-] (77. M. Miklič [-] )

ŽK: 50. J. Vlk . ČK: 70. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Lavička - K. Hamor .
Místo: Kralovice. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Pressl Václav - SCHNEIDER Josef, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.