Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza zakončila podzim výhrou


Branky


0

S velkou marodkou a pouze jediným hráčem na lavičce nastupovali hráči Horní Břízy, přesto dokázali na domácí půdě Košutku překonat vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Do první půle vstoupili lépe hosté, kteří si vytvořili několik šancí, které ovšem nedotáhli do zdárného konce. Ve třinácté minutě musel domácí celek střídat a jeho lavička zůstala prázdná. Domácí si v průběhu první půle žádnou významnější šanci nevypracovali a poločas skončil bezbrankový 0:0.

Za 25 minut 5 gólů v síti hostí

Domácí vstoupili velmi úspěšně do druhé půle. O poločase si řekli, že chtějí dát rychlého góla, což se jim povedlo, kdy v osmatřicáté minutě otevřel skóre a poslal Břízu do vedení Martin Macháček. O osm minut později vstřelil hostující kapitál Milan Primas vlastní branku a dopomohl tak k vedení domácích 2:0. Ve čtyřiašedesáté minutě nezachytila Košutka Jiřího Sedleckého, který dostal na polovině hřiště míč do běhu a zkušeně zakončil podél gólmana na 3:0. Na 4:0 upravil o čtyři minuty později Martin Paukner a pátou branku domácích zajistil podruhé během zápasu Jiří Sedlecký. Košutka v závěru zápasu ještě v osmdesáté minutě po zásluze Petra Kerndla korigovala na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelman: "První poločas byl bezbrankový, kdy jsme přežili tři vyložené šance soupeře, my jsme si nevytvořili šanci žádnou, soupeř nás poměrně zatlačil, byl lepší. Ve druhém poločase jsme nastoupili s tím, že chceme dát okamžitě góla, což se nám tedy povedlo. Tam jsme udělali docela slušnou akci, kdy soupeř promáchnul v obranné fázi a my jsme se dostali tři na dva, založili jsme docela pěknou akci a dali jsme na 1:0. Pak jsme do nějakých deseti minut dali druhého góla, to dával Sedlecký po pěkné akci s Netáhlem, kdy Netáhlo centroval až skoro na brankovou čáru a z brankové čáry potom dával Sedlecký do prázdné brány. Rozhodující byl asi vlastní gól, kdy po našem důrazu ve vápně byl bránící hráč v tlaku a místo vedle to dal do brány.“

TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek: "První půle, si myslím, že byla hodně vyrovnaná, byť víc šancí jsme měli my, měli jsme dvě, tři tutové šance, které jsme nedali. Do druhé půle nastoupili lépe domácí, dali nám první gól a my jsme přestali hrát, jim všechno začalo vycházet, hráli dobře a my jsme už potom byli bez šancí. V závěru jsme snížili po rohu na 5:1, ale to už byla opravdu jen taková kosmetická úprava."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - V. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , M. Fišer [-] - M. Macháček [-] , Z. Netáhlo [-] , K. Příhoda [-] , M. Paukner [-] - V. Landa [-] , J. Bureš [-] (13. R. Pöschl [-] ) , J. Sedlecký [-] -

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Holec [-] , P. Kalaš [-] , J. Novák [-] , J. Blažejovský [-] (62. J. Stanka [-] ) , M. Primas [-] , T. Forejt [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] (72. P. Kerndl [-] ) , J. Bureš [-] , J. Chabr [-]

ŽK: 59. M. Fišer , 86. R. Pöschl .
Hráči zápasu: J. Sedlecký .
Místo: Horní Bříza - UMT. Počet diváků: 25. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - VALENTA Martin, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.