3:2p.
(2:2)
34. J. Hrdlička (p.)
36. J. Kohout
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Lhoty potrápil favority


Branky


0

Celky Holýšova a Lhoty, tedy dvou týmů, kdy se ten první netají ambicemi na první příčku a druhý se chce v nejvyšší krajské soutěži hlavně udržet, se před početnou kulisou utkaly v posledním zápase prvního kola krajského přeboru. Zápas skončil remízou 2:2, bod navíc si v penaltovém rozstřelu připsali holýšovští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za pětatřicet minut

Do zápasu lépe vstoupil Holýšov, který se hned v 5. minutě ujal vedení po akci z pravé strany, kdy se po výkopu od branky Karla Míčky dostal míč k Jeníšovi, jehož centr přeskočil prvního hostující obránce a stoper již nestačil dostoupit Martina Šobra, který míč nasměroval do branky, 1:0. Hosty inkasovaný gól nakopl, ovšem ve 29. minutě už to bylo 2:0, když se po levé straně probojoval Valachovič, který na přední tyči prostřelil gólmana. Lhotu ale dva inkasované góly nepoložily a v 34. minutě si dokonce vybojovala penaltu po faulu ve vápně, kterou proměnil defenzivní záložník Hrdlička, čímž snížil na rozdíl jediného gólu. A za dvě minuty bylo na hostující straně ještě veseleji. Na pravé straně se uvolnil kapitán Nejdl, odcentroval na zadní tyč, kde číhal Kohout, který tak nahnal adrenalin do žil svým spoluhráčům. Opařený celek z Holýšova byl po zbytek poločasu pasivní, ale sokolové již nedokázali dokonat obrat a do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Holýšovský tlak nevyústil ve vítěznou branku

Do druhé poločasu již za domácí nenastoupil Tlustý, kterého vystřídal navrátilec do sestavy Kaas, a po přeskupení několika hráčů Holýšov konečně nastartoval dlouho očekáváný motor a začalo dobývání do lhotského vápna. Většina akcí domácích borců ale končila na gólmanu Kračmerovi, jako například asi při největší šanci druhého poločasu, kdy po krásné přihrávce Černohorského zakončoval Šobr, ovšem Kračmer vytáhl výborný reflexní zákrok a nedovolil soupeři ujmout se vedení. A když ke konci zápasu asi v jediné šanci neuspěli hosté, kdy ovšem přečíslení 2 na 1 nevyřešili lhotští dobře a míč skončil po nepřesném centru mimo tři tyče, skončil zápas remízou. Cenou útěchy tak pro domácí byl po vynikajícím výkonu ve druhém poločase bod navíc z pokutových kopů, kdy vítěznou penaltu vsítil Miroslav Černohorský.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "První poločas byl z naší strany špatný, ikdyž jsme vedli 2:0, poté jsme ale nechali soupeře po našich chybách vyrovnat na 2:2 a koledovali jsme si o třetí gól. Do druhého poločasu jsme zamíchali sestavou a výkon se zvedl o sto procent, měli jsme několik šancí, Lhotě jsme povolili jedinou šanci za druhou půli, ale šlo se do penaltového rozstřelu, kde jsme byli šťastnějším týmem."

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: "Měl jsem zprávy o tom, že Holýšov posílil, takže jsem čekal, že proti nám nastoupí kvalitní mančaft, a tak jsme mohli asi jen překvapit, což se nám i podařilo. Chtěli jsme hrát aktivně, protože takovému týmu nemůžete dát velký prostor. Bohužel jsme dostali dva góly jako přes kopírák, což nás celkem srazilo. Dokázali jsme ale vyrovnat a v určitých částech zápasu jsme byli i lepší, ovšem v druhém poločase jsme už jen bránili. Naštěstí nám zachytal brankář. Bod z Holýšova je ale cenný."



Sestavy


FK Holýšov
K. Míčka [-] - R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , J. Kubina [-] (83. R. Kraus [-] ) , T. Tlustý [-] (46. V. Kaas [-] ) , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , T. Levička [-]

TJ Sokol Lhota
M. Kračmer [-] - J. Hrdlička [-] , P. Korous [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] - V. Fiala [-] (66. L. Čejka [-] ) , J. Kohout [-] , L. Nejdl [-] (89. Z. Paul [-] ) - M. Křížek [-] (75. D. Křížek [-] ) , M. Strejček [-] - M. Kučera [-]

ŽK: 33. T. Levička .
Hráči zápasu: M. Černohorský - J. Hrdlička .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠAUFLOVÁ Jana, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.