1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitu v koncovce potvrdil Týn a veze si z Mýta výhru


Branky


0

To, co doprovázelo celé první kolo, se nevyhnulo ani mýtskému klimatu, a tak se na zeleném pažitu sešlo dvaadvacet hráčů v úmorném vedru, díky čemuž rozhodčí přizpůsobil i 3 občerstvovací pauzy. Po několika šancích na obou stranách se z vítězství radovali horšovští, kteří dokázali lépe mířit a svého soupeře, Slavoj Mýto, porazili 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas přinesl jediný gól

Obraz hry byl od prvních minut jasně dán. Slavoj se snažil dostávat do hlubokého bloku Dynama, kteří se ihned po zisku míče snažil rychlými kontry dostávat dopředu, což se mu celkem dařilo. Hned v 1. minutě to byli ovšem hráči Mýta, kteří měli první šanci, ovšem po centru z pravé strany hlavou z malého vápna nevyzráli na Jaroslava Nováka, který hájil branku hostů. V 18. minutě se do své první gólové šance dostali týnští a Michal Pinc se štěstím dostal míč do branky, 0:1. Slavoj se poté tlačil dopředu, ovšem míče v pevné obraně hostů ztrácel, z čehož vyplívali protiútoky, kdy z jednoho takového běžel v 45. minutě znovu Michal Pinc sám na bránu, ovšem byl zezadu faulován, za což domácí Hereit vyfasoval kartónek žluté barvy.

Dominance Týnu ve druhém poločase

Domácí se dočkali vyrovnání v 53. minutě, kdy gólman Novák neudržel střelu Michala Veverky a Ladislav Šťastný měl již snadnou úlohu, 1:1. Pět minut nato ovšem jeden z několika trestných kopů hosté proměnili, když se z pětadvaceti metrů trefil Jan Doležal a vrátil tak svému celku ztracené vedení. V 75. minutě přišla na řadu znovu pauza na občerstvení, která pomohla Dynamu, když se energií nabitý Doležal protáhl po pravé straně, zátahl míč na vápno a následně ho nabídnul Tomáši Novákovi, který po rychlém náběhu trefil nekompromisně pod břevno a šance Slavoje na body se pomalu, ale jistě vzdalovala. O rychlou odpověd se ještě pokusil Marek Lupáč, ale jeho střelu ze střední vzdálenosti zkrotil v rukavicích Novák. Paradoxně to pak byli hosté, kteří měli v závěru utkání několik šancí, především pak Petr Vavříčka, který dokázal za bezmála pět minut pobytu na hřišti spálit dvě ložené šance, kdy poprvé z malého vápna přestřelil a podruhé ze samostatného úniku trefil pouze místa, kde byl připraven domácí brankář Dolejš. Počítadlo skóre se tak zastavilo na výsledku 1:3 a Týn si domů veze nečekanou výhru.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Byl to vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro hosty. Ve velkém vedru se nehrálo dobře a rozhodl gól na 2:1, na který už jsme nedokázali odpovědět. Své šance jsme měli, bohužel jsme neměli tak kvalitní koncovku jako soupeř a byli jsme málo efektivní."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, předseda hostů: "Naším cílem pro dnešní zápas bylo urvat bod, čemuž jsme podřídili i taktiku, kdy jsme hráli na jistotu vzadu a snažili jsme se o rychlé protiútoky. Domácí hodně bojovali, myslím, že za hranicí pravidel, ovšem rozhodčí netrestal a my jsme byli rádi, že jsme odešli po svých."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - M. Veverka [-] , L. Šťastný [-] (71. M. Brož [-] ) , M. Lupáč [-] , J. Kalčic [-] , M. Světlík [-] , F. Sůva [-] , M. Kolařík [-] , J. Hereit [-] , O. Kříž [-] (71. R. Fišer [-] ) , P. Bejček [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Rada [-] , M. Čedík [-] , M. Falout [-] , M. Blacký [-] , M. Pinc [-] , J. Doležal [-] , L. Kordule [-] , T. Novák [-] (90. P. Vavřička [-] ) , M. Konopík [-] , D. Novák [-]

ŽK: 11. J. Kalčic , 45. J. Hereit , 67. F. Sůva - 88. V. Rada .
Místo: Mýto. Počet diváků: 240. Rozhodčí: LEGO Jan - VOCELKA Milan, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.