Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si poradil s Luby


0

Chotíkov dokázal zvítězit na lubském stadionu a příbližil se tak čelu, kde dotírá na vedoucí Sušici. Luby naopak poprvé v sezóně prohráli, za což vděčí hlavně neproměněným šancím a nekoncentrovaném vstupu do zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotíkov na soupeře vlétl

Lubští hráči vzali začátek utkání velmi lehkovážně a Chotíkov trestal. Již ve 2. minutě, kdy si s obranou Startu poradil Dominik Chotěborský a proti Janu Kalašovi se tento dvacetiletý talent chotíkovského fotbalu nemýlil a poslal svůj tým do vedení. Ačkoliv by si kdekdo mohl myslet, že to pro domácí bude dostatečná facka, nebyla to pravda. Chotíkovští stále navštěvovali den otevřených dveří v lubské obraně. Další takovou návštěvou nepohrdl v 16. minutě Miroslav Lopata, který přesně umístěnou střelou nedal Kalašovi v brance domácích šanci a dál tak vzdálil Luby od bodového přídělu. To si ale začali hráči Lub uvědomovat a v posledních minutách prvního poločasu zatlačili hosty na svou polovinu. Využít toho dokázal Švátora, který si našel cestu mezi chotíkovskými beky a svůj samostatný únik dokázal přetavit v branku, díky které šli týmy do kabin za stavu 1:2.

Neproměněné šance Luby zamrzely

Jak dobře domácí ukončili první poločas, tak dobře vstoupili do poločasu druhého. Nedokázali ovšem proměňovat šance, jako například Jerome Cole, který netrefil míč hlavou ideálně a zmařil tak svou šanci z malého vápna. Další hlavičku nedokázal do brány usměrnit ani Koželuh a když samostatný níjezd neproměnil střelec jediného domácího gólu, Karel Švátora, šly hlavy lubských funkcionářů do dlaní. Svou hlavu ale museli zvednout v 74. minutě, kdy dal vítěznou pojistku lehce tečovanou střelou Jaroslav Kluska, který tak upravil skóre na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér domácích: "Do zápasu jsme vstoupili velice vlažně a po dvaceti minutách jsme prohrávali 0:2. Nějaké šance jsme si vytvořili až v závěru poločasu a snížili jsme. Rozhodl začátek druhé půle, kdy jsme neproměnili své gólové šance. Soupeř potom rozhodl."

FC Chotíkov 1932
Chotíkov: Celek Chotíkova bohužel svůj pohled na zápas neposkytl



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - V. Turner [-] , M. Vejskal [-] , M. Lavička [-] - J. Voráč [-] (67. A. Čížek [-] ) , K. Křížek [-] , M. Sysel [-] (83. P. Kvítek [-] ) , P. Čipera [-] - J. Cole [-] (83. J. Lysek [-] ) , V. Koželuh [-] , K. Švátora [-] (87. P. Sysel [-] )

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - M. Lopata [-] (75. T. Hruška [-] ) , J. Kluska ml. [-] , J. Kellner [-] (46. M. Rytíř [-] ) , D. Chotěborský [-] , J. Hartl [-] (83. J. Pechler [-] ) , D. Feiferlík [-] , D. Vacek [-] (58. M. Prais [-] ) , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Prais [-]

ŽK: 64. J. Voráč , 66. M. Sysel , 68. J. Cole - 61. M. Lopata , 76. D. Míka , 77. M. Prais , 80. D. Feiferlík , 83. J. Hartl .
Hráči zápasu: K. Švátora - J. Kellner .
Místo: Luby. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.