1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid si poradil s posledním Bolevcem


Branky


0

Bolevci se začátek sezóny vůbec nedaří, což potvrdil i dnes odpoledne na plzeňské Lopatárně, kde podlehl domácímu Rapidu v poměru 1:0. Naopak Rapid se posunul znovu blíže špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec držel míč, Rapid skóroval

Agresivnější hosté se na hřišti od počátečního hvizdu ujala dirigentské taktovky a soupeře do hry moc nepouštěli. Ačkoliv mluvilo držení míče jasně v jejich prospěch, nedokázali se bolevečtí útočníci výrazněji prosazovat do vápna a střely z větší vzdálenosti většinou zblokoval pevný obranný val domácího Rapidu. A právě Rapid nakonec otevřel skóre utkání. Vybojovaný míč poslal ze strany do vápna Matěj Trojanec. Při snaze o odkop ovšem hostující stoper promáchl a prodloužil tak centr na Lukáše Pavlíčka, který vyzrál na bezradného Václava Kalčíka v brance, kterému zbyly jen rukavice pro pláč. Na vedení domácích se snažil rychle odpovědět Michal Pelnář, jeho rána ovšem skončila nad brankou Petra Beke.

Bolevec již nedokázal vyrovnat

Do druhého poločasu nastoupil Bolevec velmi nabuzeně, ovšem svěřenci Jaroslava Klečky pořád marně hledali cestu k brance domácího celku a stále hrozili jen ze střel zpoza vápna a následných rohů. Po jednom takovém vykopával z brankové čáry nohou Beke míč, který se nebezpečně kroutil k pravé tyči plzeňské svatyně. Svou šancí pohrdl i Lukáš Matoušek, před kterým se otevřel prostor, ovšem jeho ránu mířící k levé tyči dokázal brankář Beke vyrazit vedle rapidské branky. Bolevci se tak nepodařilo získat na Lopatárně ani bod, naopak Rapid si připsal další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Po celý zápas jsme tahali za kratší konec, vyjma posledních patnácti minut, kdy to Bolevec otevřel a my jsme chodili do brejků. Zbytek zápasu ale měli hosté více ze hry, byli agresivnější a rychlejší,ale nedokázali si vypracovávat nějaké větší šance."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Konečně jsme začali hrát trochu fotbal, ikdyž nám stále chybí čtyři až pět hráčů ze základního kádru. Byli jsme fotbalovější a celý zápas jsme byli lepší. Bohužel jsme prohráli nešťastně 1:0 takovým napůl vlastním gólem. Bohužel jsme si nějakou velkou šanci nevytvořili."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - L. Pavlíček [-] (57. J. Hucl [-] ) , T. Zajíček [-] , J. Popelka [-] (52. T. Davídek [-] ) , M. Trojanec [-] (79. R. Klekner [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-] , J. Buček [-] , T. Navrátil [-] (90. J. Kalaš [-] ) , J. Šindelář [-] (72. D. Tarhaj [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] , M. Zítek [-] (80. L. Ficu [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] , L. Matoušek [-] , M. Bublík [-] , R. Haišman [-] (46. M. Soukup [-] ) , T. Kadeřábek [-]

ŽK: 71. T. Zajíček - 44. M. Bublík , 47. T. Kadeřábek , 76. J. Hibler .
Hráči zápasu: M. Bublík .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HAVRÁNEK Martin, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.