V. Uzlík 45. (vl.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice i přes vlastní gól deklasovaly Horšovský Týn


Branky


45. V. Uzlík (vl.) - 30. I. Blahoudek , 33. V. Klokan , 65. M. Bouc , 75. J. Pavlík , 90. P. Bešta
0

Přeštice dokázaly na hřišti Dynama vstřelit šest branek, ovšem konečné skóre se zastavilo na 1:5. Přeštice tedy ve všech dosavadních zápasech dokázaly bodovat a minimálně do zítřejšího odpoledne přeskočily v tabulce prozatím nejlepší Sušici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita Přeštic na obou stranách

Horšovský Týn dokázal zatím jen jednou bodovat a navíc si na sebe do dnešního utkání musel navlíct imaginární nálepku nejhorší obrany, což hosté poprvé vyzkoušeli ve 30. minutě, kdy srdce 90 diváků zaplesalo nad fotbalovou parádou Ivana Blahoudka, který si před vápnem zpracoval vysoký míč na prsou a z voleje krásně rozvlnil síť. Za 3 minuty mohli být hosté ještě více klidnější a znovu šlo o technickou lahůdku. Václav Klokan se postavil k trestnému kopu ze 25 metrů a efektně zakroutil míč přesně do horního rohu, který tentokrát hájil Novák, který dostal důvěru před Csekeiem. Domácí ovšem nepolevili a s notnou dávkou štěstí se jim podařilo dokonce snížit na rozdíl jediné branky, když se po rozehrané standardní situaci od rohového praporku dostal míč do houfu hráčů před brankou, odkud si ho smolně srazil do vlastní sítě hrající trenér hostů Uzlík

Dokonání zkázy "Horšáku"

Horšovský Týn se vsíteným gólem dostal zpět do hry a zkraje poločasu měl hned dvě dobré příležitosti na vyrovnání. Ovšem jak Pinc, který svou střelou orazítkoval břevno přeštické branky, tak kapitán Čedík, který hlavou z malého vápna nedokázal zakončit přesně, skóre nezměnili, čímž se ke svým šancím dostal znovu hostující celek z Přeštic. Nejdříve se připomněl dělovkou ze 35 metrů Lecjaks, který rozezvonil tyč, která svými vibracemi rozhodila hráče Týna ještě v 65. minutě, kdy obranou protančil Milan Bouc a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení. Od té chvíle se Týnu přestalo dařit a zápas se prakticky dohrával. I tak se diváci dočkali ještě dvou branek, když se nejprve po nepovedeném odkopu z vápna trefil Jan Pavlík a následně se po kombinační akci dostal míč až k Beštovi, který se trefil do odkryté branky a stanovil tak konečné skóre na 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Hosté byli velice efektivní v zakončení, my jsme naopak své šance neproměnili. Přeštice v prvním poločase vystřelili na bránu pouze dvakrát a dali dvě branky, ale velmi pěkné. V druhém poločase jsme hráli aktivně a chtěli jsme srovnat, ovšem znovu jsme nedokázali proměnit své šance. Po třetím gólu v naší síti jsem ztratili koncentraci a motivaci a odpadli jsme."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Dnešní výkon nebyl tak kvalitní jako v našich předchozích zápasech, ale vzhledem k absencím a dnešnímu počasí byl vlastně celkem v pořádku."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - M. Blacký [-] , V. Rada [-] - M. Falout [-] , L. Kordule [-] - J. Doležal [-] , M. Dudáček [-] (58. M. Konopík [-] ) , M. Čedík [-] (84. V. Šperl [-] ) , D. Novák [-] (46. T. Novák [-] ) , M. Pinc [-] , J. Černík [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Uzlík [-] - M. Bouc [-] (84. J. Gruszka [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Ornet [-] , M. Zdeněk [-] - V. Klokan [-] (89. Š. Baranec [-] ) , P. Bešta [-] (89. J. Kohout [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 25. M. Čedík , 52. M. Falout - 29. V. Lecjaks , 76. M. Zdeněk .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, ŠTÖKL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.