4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany se konečně zvedly, Mýto stále bez bodu


Branky


18. J. Abrt , 46. M. Světlík (vl.) , 76. J. Kořínek , 84. J. Abrt
0

Velké derby se odehrálo ve čtvrtém kole krajského přeboru mezi Rokycany a Mýtem. Sousedé na mapě se tantokráte smírně nerozešli, Rokycany jednoznačně vyhrály 4:0 a nechavají tak Mýto na samém chvostu tabulky s nulou v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abrt poslal Rokycany do vedení

Před výbornou kulisou čítající na třista diváku se předtavily dva celky, kterým se zatím výsledkově nedaří podle představ. Rokycany sice již měly na kontě 3 body, ale jak známo, v derby se rozdíly mažou.První gól byl ale přecejen z továrny rokycanské rezervy. Po vybojovaném míči od Pfeifera šel tandem Abrt-Jedlička sám proti jedinému obránci hostů. Druhý jmenovaný šel nakonec nahrál před prázdnou branku Abrtovi, který zavěsil nekompromisně pod břevno a poslal rokycanskou rezervu do vedení. Útočník hostů Martin Švejda poté sice měl na své noze dvě tutové šance, ovšem v jedné ho vychytal Wohlmuth a v druhém byl po špatném okopu brankáře domácího celku nastřelen, míč se ovšem odrazil Wohlmuthovi znovu jen do náruče. Hostům se ale nedařila klidná rozehrávka, naopak domácí Rokycany byli při rozehrávání velmi trpělivý, z čehož také těžili i po zbytek zápasu. 

Další tři branky rozhodly o vítězi

Minutu po začátku druhého poločasu se centr od rohového praporku dostal až na hlavu překvapeného Martina Světlíka, který nešťastně poslal míč do vlastní branky a domácí se mohli znovu radovat ze vstřeleného gólu. V 76. minutě přišla další rána pro Mýto. Jakub Kořínek se utrhl ze mlýnice, brankář Křikava byl v souboji s ním pozdě a domácího borce fauloval. Bývala by asi byla odpískána penalta, ale Kořínek dokázal ještě před faulem pohotově posunout míč špičkou kopačky podél brankáře a míč si nakonec cestu mezi tři tyče našel - 3:0.V 84 minutě vybojoval míč před vápnem Václav Tobrman, naznačil střelu a posunul míč na osamoceného Abrta, který si počkal na výběch brankáře, kterého následně obstřelil a poslal do sítě svůj druhý pozdrav. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Pro nás to jsou hlavně důležité tři body z derby, které nebylo úplně jednoduché. Kluci ale konečně plnili taktické pokyny, které jsme si určili před zápasem a vyhráli zaslouženě. Dnes bych chtěl celý tým pochválit!"

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Těžko se mi to říká.. Jednoduše ale, dva góly jsme si dali vlastně vlastní, potom se otevřela víc hra a z brejků Rokycany rozhodly. Soupeřovo branky byly sice takové náhodné, ale do čeho kopli, to jim tam dnes prostě spadlo. Ale od nás to byl na druhou stranu příšerný výkon."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Procházka [-] , P. Pfeifer [-] (68. J. Kořínek [-] ) , M. Černý [-] , M. Hlavsa [-] , M. Blecha [-] , M. Jedlička [-] (87. J. Sefzig [-] ) , V. Tobrman [-] , F. Škarda [-] (82. M. Trnka [-] ) , O. Havlíček [-] (59. J. Kořínek [-] ) , J. Abrt [-] (90. T. Křikava [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Kolařík [-] , M. Světlík [-] , F. Sůva [-] (64. P. Cafourek [-] ) - P. Štych [-] , L. Šťastný [-] , P. Bejček [-] (72. R. Fišer [-] ) , M. Veverka [-] (58. J. Kotnauer [-] ) - M. Švejda [-] , J. Hereit [-] , F. Koudelka [-] (46. M. Lupáč [-] )

ŽK: 54. O. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Abrt .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Volf Michal - KŘEN Jiří, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.