0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn dostal lekci od Bolevce


Branky


0

V zápase, ve kterém se utkaly dvě nejhorší obrany soutěže, se ze tří bodů radoval lehký favorit z Bolevce, který přehrál rozdílem třídy Dynamo, které tak na domácím hřišti opět nedokázalo bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec se dostal do vedení v závěru poločasu

Paradoxně k výsledku utkání vstoupil domácí "Horšák", který soupeře z padesát kilometrů vzdáleného předměstí Plzně zatlačil na vlastní polovinu, ovšem toto oblehání nevyústilo v žádnou vážnější situaci. Po patnácti minutách zápasu se ale bolevečtí hráči konečně probudili a pomalu začali přebírat otěže zápasu na svá bedra. Bublíkovu myšlenku sice nejdříve Zítek nepochopil, ovšem z další akce se již hosté mohli radovat. Po špatném odkopu bránících hráču Dynama si mohli bolevečtí hráči zkusit výhodu rohového kopu. Prudký míč našel hlavu Tomáše Kadeřábka, který ač střežen dvoumi obránci dokázal krásnou hlavičkou ke vzdálenejší tyči skórovat a poslat tak svůj tým do vedení. To mohlo být o minutu později, tedy ve 44. minutě, rázem dvojnásobné, ovšem Matoušek nedokázal svou prudkou střelu nasměřovat do odkryté brány.

Další dvě branky v síti Dynama

Druhý poločas začal velmi podobně jako ten první, tedy tlakem domácího týmu. Ovšem skóre se znovu neměnilo. Svými neunavnými náběhy sice hostující obranu zaměstnával Falout s Doležalem, ovšem přihrávky na ně nebyly ideální a končili buď v nedoběhnu nebo je svou vynikající obranou poziční hrou zastavoval hostující špílmachr Bublík, který i ve svých sedmatřiceti letech ukázal, že na krajský fotbal má, jak se tak pěkně lidově říká, s prstem v nose. Svěřenci trenéra Klečky se do zápasu vrátili právě včas. V 67. minutě ukázal výborný výběr místa hostující útočník Pelnář, který tak poslal Bolevec do dvoubrankového vedení. V 82. minutě se hosté mohli radovat ze třetího zářezu, když se ve velmi podobné akci po centru ze strany trefil znovu Michal Pelnář. Za stavu 0:3 tak rozhodčí Burda odpískal konec utkání a domácím borcům se znovu nepovedlo potěšit své věrné fanoušky.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Shrnul bych to tak, že jsme totálně propadli v útoku a soupeř nás trestal za naše chyby. Byl důraznější, rychlejší a zaslouženě zvítězil. Měli jsme nějaké šance, které jsme ale nedotáhli."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Ze začátku utkání nás soupeř zatlačil a my se museli hlavně bránit. Potom se hra vyrovnala a my jsme pomalu začínali být lepším týmem, vytvořili jsme si i nějaké šance. Začátek druhé půle byl znovu špatný, ale potom jsme dali pojistku na 2:0, hra se vyrovnala a zbytek zápasu jsme si již pohlídali."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Rada [-] , M. Blacký [-] , D. Novák [-] - L. Kordule [-] , M. Falout [-] , M. Čedík [-] - M. Pinc [-] - J. Doležal [-] , J. Černík [-] , M. Dudáček [-] (46. T. Novák [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] , O. Šnaider [-] (24. M. Zelenka [-] ) , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] , L. Matoušek [-] (62. P. Maruš [-] ) , M. Bublík [-] , T. Kadeřábek [-]

ŽK: 39. M. Čedík , 45. M. Falout , 85. L. Kordule - 52. P. Greif , 62. L. Matoušek , 90. M. Zelenka .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.